Sig hej til Mr. Happy Face: Kåret til Verdens grimmeste hund

Kæledyr

05/04/2023

Mr. Happy Face er kåret til verdens grimmeste hund. Foto: Instagram
Mr. Happy Face er kåret til verdens grimmeste hund. Foto: Instagram

Skrevet af Redaktionen

Denne firbenede 'skønhed' hedder Happy. Han blev i juli måned kåret som 'den grimmeste hund i verden'. Hans historie er ikke som alle andre hundes.

Mr. Happy Face er en krydsning mellem en Chinese Crested og en Chihuahua. Den lille hund er 17 år gammel, hvilket er en ekstrem høj alder for en hund.

I 2022 opnåede Mr. Happy Face titlen som den grimmeste hun i verden i en konkurrence, der har løbet gennem flere år. Formålet med konkurrencen er at fejre de hunde, der ikke ser ud som alle andre.

Begivenheden er generelt meget omtalt og repræsenterede en slags ironisk kommentar til de sædvanlige skønhedskonkurrencer.

Denne skønheds historie gik praktisk talt viralt, da den blev fortalt. Mange blev rørte over den lille hunds liv.

Happy blev adopteret fra et hundepensionat i Arizona i august 2021. Her var han 16 år gammel og var lige blevet reddet fra et ulovligt hundeopdræt. Idet han var ældre end alle de andre hunde, tænkte en medarbejder på pensionatet, at "hunden var så grim, at ingen nogensinde ville have ham."

Men så kom kvinden, der forelskede sig i Mr. Happy Faces særprægede udseende. Hun har forklaret, at hun ville have et væsen, der ikke længere var ungt, og som fortjente en ny chance og chancen for at blive elsket.

Desværre har hunden en tumor og kan ikke se frem til at leve meget længere.

Ejeren vandt en check på $1.200 og en tur til New York for at deltage i et tv-show, da den lidet kønne hund vandt konkurrencen.