Raser over hundeejere: Ikke flere lorteposer i min skraldespand

Kæledyr

15/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En utilfreds hundeejer var blevet så træt af efterladenskaber i sin skraldespand, at han forleden begyndte at lægge en seddel på toppen af den. Det har skabt harme blandt folk.

En lort for meget

Både hundeluftere- og ejere kender det med at skulle gå kilomterlangt med deres hunds efterladenskaber. I stedet vælger mange at smide det i en anden persons skraldespand for blot at slippe for, at de selv skal gøre det.

Det er nok ikke decideret ulovligt, men det kan klassificeres som at efterlade affald forkert sted, da man ikke tager skraldet med hjem og smider det i sin egen skraldespand.

Og det er på den baggrund, at en mand tog sagen i egen hånd og begyndte at lægge sedler på skraldespande for at tvinge folk til i ikke lægge det i hans skraldespand, men i stedet tage det med videre.

Håndskrevet seddel ovenpå skraldespanden

Manden skrev derfor en seddel og tapede den fast ovenpå skraldespanden. På den stod der: "Jeg vil finde ud af, hvem du smider din hund i mit skrald. Skam du tager den med hjem til dig. Uhøflig b****."

Og det er denne handling, der har udløst et kæmpe skænderi på internettet, hvor folk er virkelig delte over det.

På Reddit skriver en, at det har givet et kæmpe skænderi på byens facebookgruppe, fordi folk har så delte meninger om det.

Inde på Reddit skriver en: "Personligt har jeg ikke noget imod, når folk lægger deres hundeposer i min skraldespand, især hvis den står ude på fortovet klar til afhentning. Jeg vil meget hellere have det i min skraldespand end at have hundelorte ud over hele fortovet."

Til det svarer en: "Min mening er, lad være med at gøre det. Pak det, tag det med hjem eller brug en offentlig skraldespand," mens en anden er decideret vred over det: "Enhver, der gør dette, fortjener at blive tvunget til at leve i skraldespanden med den stivnede afføring i fjorten dage indtil næste samling!"

Hvad synes du? Er det i orden, at efterlade hundelorte i andres skraldespande?