Par kommer hjem: Da de ser, hvad deres kat har gjort, går de i panik

Kæledyr

01/10/23 | 04:44

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

De havde helt sikkert ikke installeret deres kæledyrs kamera til dette formål.

Hvis du nogensinde har haft en kat og har anskaffet dig en killing, ved du, at det kan være noget af en nervepirrende omgang, når de to dyr skal mødes.

Derfor vælger mange den første tid at have killingen lukket inde i et rum, så de to katte kan holdes adskilt og vænne sig til hinandens lugt, inden de faktisk får mulighed for at møde hinanden snude til snude.

Men man kan jo ikke være hjemme hele tiden - og katte er nogle snu væsener.

Derfor er der ikke noget at sige til, at et amerikansk par, der havde lukket familiens få uger gamle killing inde i et rum, så den blev holdt væk fra den voksne kat, Finn, fik sig et chok, da de kom hjem og så, at døren ind til killingens rum var åbent!

Se bare øjeblikket, hvor panikken sætter ind i videoen herunder. Artiklen fortsætter under videoen.

I videoens tekst står der: "Da vi kommer hjem og opdager, at vores kat har åbnet døren til killingens rum" og i kommentaren ved siden af: "Øjeblikket af panik."

Efter det første øjebliks skræk løber begge ind i det pågældende rum. Derefter slutter videoen brat.

Da deres video har fået over 6,6 millioner visninger siden den 16. september, ønskede mange TikTok-brugere selvfølgelig at vide, hvad der præcist skete bagefter.

Den kvindelige halvdel af parret, Gina kunne heldigvis berolige alle og offentliggjorde efterfølgende flere videoer med kattene.

Den lille Louie sov bare på sengen som altid, meddelte den lettede katteven i en kommentar.