Menneskets bedste ven træder til i eksamenssituation: Må lege patient for sin ejer, en sygeplejerskestuderende

Kæledyr

04/02/2023

Kilde: TikTok @kailahess4

Skrevet af Emil B.

En hund har ofte med uforståelige mennesker at gøre. I dette tilfælde skal dens ejer snart til eksamen, men har ingen mennesker at træne på. Så derfor tyer hun til hunden, der må være verdens mest tålmodige af slagsen.

"Drømmepatient" for den sygeplejestuderende

I den sjove video træder hundens ejer tættere på hunden, der ligger stille på sengen. Til at starte med stiller hun blot hunden spørgsmål, som den selvfølgelig ikke kan svare på.

Derefter begynder hun at undersøge hunden nærmere. Hun lægger først en pulsmåler på dens hjerte og lyser hundens pupiller. Imens ligger hunden artigt helt stille og følger hende med sine øjne, som om den udemærket ved, hvad denne leg går ud på.

Hun stiller hunden uddybbende spørgsmål om, hvor smerten er, og hvor lang tid det har været. Sideløbende tester hun dens arme, eller nok nærmere ben, og hun undersøger derpå dens andre ben.

I slutningen af video lægger hun et klæde over hunden og fortæller den, at der snart vil komme en læge for at tilse den, hvorefter hun går ud af billedet.

Taget internettet med storm

Videoen har allerede otte millioner visninger, 1,9 millioner likes og 17.000 kommentarer. Folk er tydeligvis vilde med hunden, der pleaser sin ejer ved at lege "doktor" med hende.

En kvinder kan fx ikke lade være med at engagere sig i den: "Jeg lader I HVERT FALD ikke som, at jeg er hunden, der faktisk svarer tilbage 😂😂😂". En anden tilføjer: "Hund tænker: 'det jeg må gøre for godbidder'"

En tredje spørger i sjov, om hvad der gik forud for denne video: "Okay, men hvordan gav den samtykke til det? Hvad var samtalen for at få ham til det?😂"

Andre har kun ros til overs for hunden, de mener er den bedste i verden: "Hvorfor græder jeg af grin lol! Jeg elsker ham."