Mand deler vild historie: Min kat gjorde min kone gravid

Kæledyr

17/03/2023

Den her laban havde en hovedrolle i familiens graviditet. Foto: Reddit
Den her laban havde en hovedrolle i familiens graviditet. Foto: Reddit

Skrevet af Redaktionen

En vanvittig bizar historie om graviditet, hvor en huskat spiller hovedrollen i et opslag, er gået viralt på Internettet.

Det sociale medie, Reddit, er et sted, hvor man finder nogle spøjse og vilde historier. Netop det, en spøjs og vild historie, er hvad en ung far delte på hjemmesiden, da han fortalte om sin kones anden graviditet.

Parret havde længe forsøgt at få deres første barn. Det var svært for dem. Derudover var fødslen også virkelig hård for konen. Parret havde derfor besluttet, at de ikke lige med det samme ville forsøge med barn nummer to.

Hvad gør man så når, man ikke vil have børn? Prævention. Konen ville ikke på p-piller, så kondomer blev det foretrukne valg.

”Vi tænkte, at gummi må være nok,” skriver manden på Reddit og fortsætter opslaget.

Vores kat er et ondt geni

”Og det er her katten kommer ind i billedet. Vores kat er et ondt geni. Jeg tror seriøst, at den lille lodne lort er klogere end vores næsten et år gamle barn. Han stikker snuden i alt, og jeg mener alt. Ingen dør, skuffe, skab kan stoppe ham, og hvis han ved, hvor noget, han vil have, er, finder han det.”

Og der var en ting, den lille laban ville have fat i. Manden kunne nemlig fortælle, at katten er helt tosset med at lege med vatpinde. Uheldigvis for parret opbevarede de deres vatpinde og kondomer i samme skab.

”Jeg blev mødt af et horribelt syn af tyggede plastikpinde, flosset vat og de guldfarvede kondompakker, der var spredt ud over hele gulvet.”

Spol derefter tiden to-tre uger frem, og konen begynder at have kvalme og ømme bryster.

”Vi lagde hovederne i blød for at finde ud af, hvad der var sket, og så slog det mig lige pludselig: Den forbandede kat! Jeg løb over til badeværelsesskuffen, hvor jeg opbevarer kondomerne for at besigtige dem.”

Her kunne manden så se, at størstedelen af de guldfarvede pakker havde kradse og bidmærker fra den ´frække´ kat. Så undfangelsen var sandsynligvis et biprodukt af et beskadiget kondom. Tak til katten.