Lille pige ville kysse kamphund: Så sker der noget uventet

Kæledyr

26/04/2023

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Skrevet af Redaktionen

Kamphunde og børn er en kombination, der kan give de fleste mennesker hjertebanken. Det samme gør Emily Greens video, men nok ikke på den måde, som du lige troede. Videoen har allerede rørt millioner af hjerter.

Emilys hund "Ollie" er en pitbull og tilhører dermed en hunderace, der anses for at være særlig farlig.

Pitbulls er kamphund, og det er forbudt i Danmark at have en sådan hun. Der er 13 racer, der er forbudte i Danmark, hvor pitbullen står øverst på listen.

Hundelovens forbudsordning forbyder besiddelse og avl af nedenstående 13 hunderacer og krydsninger, hvori en eller flere af de 13 racer indgår.

Men Ollie er det perfekte eksempel på, hvad der skal til for at opdrage en hund. For selvom pitbullen som race er kendt for at være farlig, så handler det i videre udstrækning om den opdragelse hunden får i sit hjem. I stedet for en aggressiv kamphunder Emilys pitbull nærmere et blidt "lam", hvilket er særligt tydeligt i hundens interaktioner med Emilys to børn.

Det var Emelys mand, der en dag opdagede Ollie under en bro. Har var hunden blevet efterlad af sine tidligere ejere, som tilsyneladende havde valgt at tage afsked med hunden. Selvom Ollie havde en chip i øret, var det ikke muligt at spore de tidligere ejere.

Heldigvis endte historien lykkelig, for Ollie er blevet en integreret del af familien, der består af Emily og hendes mand og deres to børn.

Deres datter Nico er helt forelsket i hunden. Og det er her videoen nedenfor kommer ind i billedet.

Den et-årige pige ses ligge på sofaen med den store huns. Hendes mor spørger, om Nico må give hunden et kys. Men hvad der så sker, havde Emily ikke forventet.

Det kan du se her i videoen.