Lenny tæt på at dø: Proppet ned i lufttæt skraldespand forseglet med tape

Kæledyr

15/3/23 | 15:15

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

Det var et skrækkeligt eksempel på dyremishandling, som katten Lenny måtte lægge krop til. En ukendt person havde fanget katten i en skraldespand og forseglet den med tape, så katten stod foran en langsom og smertefuld død.

Heldigvis var Lenny en fighter og den gav ikke op.

Den blev ved med at kradse på indersiden af skraldespanden, indtil en nådig sjæl fandt katten i spanden og kunne befri den. De hvid og grå kat var blevet smidt ned i en affaldsspand, og oven i købet havde vedkommende, der havde smidt den ud, gjort sig den ulejlighed at tape låget fast og sørge for, at der ikke kom luft ned i skraldespanden.

På den måde havde personen efterladt katten til en langsom og pinefuld død, som der ikke var nogen udvej fra.

Alligevel kæmpede katten en ulige kamp for sit liv.

Uden nogen mulighed for at undslippe, ridsede det hjælpeløse dyr på indersiden af skraldespanden og dermed fra sit mørke fængsel og formåede til sidst at henlede opmærksomheden på sig selv!

Det var en lokal borger, der ville af med sit skrald, der bemærkede den forseglede skraldespand og hørte kattens nødkald.

Det vides ikke, hvor længe Lenny havde opholdt sig i skraldespanden, men uden den opmærksomme borger, var katten uden tvivl gået bort.

Herefter blev Lenny afleveret til et internat. Politiet blev involveret, men der er ingen kameraer, der kunne fange den skrækkelige gerningsmand.

Nu leder Lenny efter en ny familie, efter den har fået en anden chance på livet.