Kvinde skal endelig genforenes med kat efter 11 år: Så tager sagen en uventet drejning

Kæledyr

26/07/2023

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det endte ikke med den lykkelige genforening som hun blev lovet.

En kæledyrsejer kunne ikke have været mere glad ved tanken om at blive genforenet med deres elskede kat 'Shadow' efter 11 år, og kunne ikke vente med at bringe ham hjem igen.

Det skriver Mirror

Desværre havde Shadows nye ejere andre ideer og nægter at give ham tilbage. eller endda kommunikere.

Forsvundet sporløst

Ifølge denne nu fortvivlede dyreelsker forsvandt stakkels Shadow tilbage i 2012, dengang han var næsten fem år gammel. Med ondt i hjertet holdt de håbet i hele to år og troede, at da han var blevet mikrochippet, havde de stadig en god chance for, at nogen kom i kontakt med information.

Desværre kom det længe ventede opkald aldrig, og efter at der var gået tre år, besluttede de at "slutte fred" med tanken om, at Shadow sandsynligvis var gået bort, sørgede over ham og så med glæde tilbage på deres tid sammen.

De kunne derfor ikke tro det, da de modtog et opkald fra deres dyrlæge, der fortalte dem, at deres "søde dreng" var blevet fundet, 11 år efter hans forsvinden. Det føltes som om et "mirakel" var sket.

Fundet efter 11 år udenfor

I er opslag på Reddit skrev den oprindeligt begejstrede katteelsker:

"Han havde boet på en villavej i de sidste seks år og blev fodret af nabolaget. Ingen dyrlægebesøg, ingen behagelig seng, ingen ly for varme og kulde undtagen sporadisk, når de forbarmede sig over ham. Han var blevet angrebet af noget og krævede mindre pleje og sting, og det var der de fandt hans chip med mine oplysninger." fortæller Shadows ejer og fortsætter:

"Jeg var så glad og kunne ikke vente med at se ham igen, men fordi vi kun får løn en gang om måneden, kunne jeg ikke nå dertil før den 1. august. Kvinden, der tog ham til dyrlægen, var om bord, men i sidste uge begyndte hun at tale om, hvordan hun ikke vidste, hvad hun skulle gøre med ham, mens han blev rask, så jeg arbejdede hårdt for at finde midler til at tage turen for at få ham. En regning var mindre end forventet, og mine forældre gik også med til at tage penge fra deres nødfond for at dække resten, så jeg kan hente ham."

Vil beholde katten

Desværre tog tingene en drejning, da de blev informeret om, at Shadow var "blev givet til et andet par i nabolaget, som bare elsker ham så højt".

Dette par har til hensigt at beholde ham, og de har modtaget "intet andet end radiotavshed siden da." Hun fortsatte:

"Jeg aner ikke, hvor de bor, bortset fra byen, så nu må mine børn og jeg sørge over ham igen. Jeg er så knust, og jeg mister ham igen. Økonomisk vil vi komme os om ikke mindre end to måneder, men følelsesmæssigt er dette et slag, der vil forblive hos mig for evigt. Vi elsker dig Shadow og savner dig af hele vores hjerte, og jeg er så ked af, at vi ikke vil kunne se dig."

Er det en stjålet kat?

Mange andre Reddit-brugere havde dybt ondt af Shadows oprindelige ejer, som siger, at deres hjerte nu er "knust", og en række har opfordret dem til ikke at give op på deres for længst mistede kæledyr.

En person kommenterede: "Jeg er så ked af det på din vegne. Jeg har fodret en kat, der kom sporadisk, men i de sidste par uger er der kommet mere. Jeg elsker ham, men jeg tager ham til dyrlægen for at få ham scannet for en chip. Han er ikke min kat, og vil ikke være min kat, medmindre jeg kan være sikker på, at han ikke bliver savnet andre steder. Jeg føler mig så sønderknust på vegne af dig. Hvordan nogen kunne gøre dette, er uden for mig."

En anden rådede: "Kontakt dyrlægekontoret, der ringede til dig, og fortæl dem, at du kan bevise, at du er ejeren via chippen, og at de konspirerer for at stjæle din kat fra dig. Bed dem om adresseoplysningerne, eller du vil inkludere dem i din anmeldelse til politiet."