Kvinde finder efterladt hund i vejsiden: Den er ikke til at genkende da den kommer med hjem

Kæledyr

22/07/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Ville du redde en hund, der pludselig dukkede op på vejen?

En kvinde er blevet oversvømmet med ros efter at have reddet en lille forladt hund fra siden af ​​vejen og givet hende en ny chance for lykke.

Det skriver Express

Hunden, som har fået navnet Paula, blev opdaget af et medlem en kvinde som var ude og kører en tur. 

Overladt til sig selv

Paula så synligt bedrøvet ud efter at være blevet overladt til sig selv.

Redningen blev dokumenteret i en video der blev lagt op på det sociale medie TikTok udsendt fra kontoen Mark Davies. Videoen gik siden viralt og har fået mere end syv millioner visninger til dato.

I starten var hvalpen tilbageholdende med at stole på sin redningskvinde, men med tålmodighed var den barmhjertige samaritaner i stand til at lokke hunden til sin varevogns sikkerhed.

Kom ud af ingenting

I en opfølgende video åbnede hun op om det hjerteskærende møde og gav seerne en opdatering om Paulas nuværende opholdssted.

"Hun kom bare ud af ingenting. Jeg lagde min hånd ned foran hende for at vise, at hun er i sikkerhed, og hun kan komme til mig," forklarede kvinden og fortsatte:

"Måden hun reagerede på, åh min gud... jeg havde så meget medlidenhed med hende. Pludselig kom der en bil, så jeg måtte tage fat i hende og sætte hende op i bilen. For mig var det så følelsesladet, hun var helt alene, hun havde traumer. Jeg tror, ​​det var første gang, hun var inde."

Et liv fuld af kærlighed

Siden hun slog sig ned i sit nye hjem, har hunden nydt alle de bekvemmeligheder en familie har at tilbyde og har set sin selvtillid vokse med stormskridt.

"Da Paula mødte mine andre hunde, blomstrede hun bare op... Paula begyndte at give kys med i løbet af de næste to dage til de andre hunde," bemærkede hendes redningskvinde og tilføjede "Det var som om hun sagde: 'Du er min ven, jeg elsker dig'.  Nu er hun ikke bange mere, og når hun er så glad og løber rundt. Hun er næsten ikke til at genkende og hun har helt sikkert brug for en aktiv familie.”

Kvinden blev oversvømmet af ros for hendes redningsindsats, og mange takkede hende i kommentarfeltet til klippet.

"Han ville gerne stole på, men var bange efter at være blevet svigtet. Så trist – tak,” skrev en anerkendende kommentator.

"Så bange, men så desperat efter kammeratskab," skrev en anden.