Kat havde opgivet håbet: Så kom der et hjertevarmt opkald

Kæledyr

06/01/2024

Foto: TikTok @aaps_victoria
Foto: TikTok @aaps_victoria

Skrevet af Magnus Møller

Den ekstremt sky Maggie levede et ensomt katteliv på internatet. Men så kom der nogle, der ikke ville acceptere den firbenede vennens triste skæbne.

En video på TikTok, delt af det berørte internat, Australian Animal Protection Society, har rørt millioner til tårer.

På videoen ses den ængstelige Maggie, der har ventet forgæves på et nyt hjem i flere måneder. Optagelserne antyder, hvorfor Maggie har så svært ved at komme i menneskelig varetægt.

Årsagen til kattens svære tilknytningsmuligheder er tilsyneladende manglende tillid og angst for nærhed.

Maggy's hverdag har fået mere farve og glæde

Men ud af ingenting kom der et håb for katten, da en ikke nærmere identificeret donator blev opmærksom på internatet og åbenbart viste et stort hjerte for det ensomme dyr.

Det viste sig, at denne opkaldsperson var en rigtig lykketræf for den stakkels Maggie, for han gav gavmildt nogle gaver. Den sky kat kunne således glæde sig over et ny kradsetræ.

Men det var langt fra alt: Også en splinterny regnbuekradser prydede nu kattens trøstesløse vinduesplads - takket være dets farverige variation fik Maggie allerede efter kort tid et langt lykkeligere tilværelse.

Internatet genkendte næsten ikke den generte Maggie bagefter. Takket være den gavmilde opkaldsperson blomstrede hun bogstaveligt talt op og er i færd med at slippe sin tilbageholdenhed lidt efter lidt.

Nu håber katten blot på, at hun snart finder en smukkere vinduesudsigt sammen med en kærlig familie.

Den uskyldige Maggie, som engang var så bange og tilbageholdende, begyndte nu at åbne sig mere og mere op. Hendes dage blev fyldt med leg og glæde, takket være de velmente gaver fra den generøse donator.

Internatet, der før havde set en sky og forbeholden kat, kunne nu bevidne Maggies transformation. Hendes interaktion med plejepersonalet og andre katte blev mere livlig, og hendes tillid til mennesker voksede støt.

Endelig kom så dagen, hvor Maggie endelig fandt sit forever hjem. En kærlig familie åbnede deres hjerter og hjem for hende. Maggie, nu fuld af tillid og kærlighed, trådte ind i et nyt kapitel af sit liv.

Kilde: Tag24.