Internettet flade af grin over seddel, der forklarer, hvorfor hund ikke vil spise mad

Kæledyr

29/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En mand har delt en morsom seddel fra sin hundepasser, der forklarer, hvorfor hans hund ikke spiste sin aftensmad.

Han fandt sedlen så morsom, at han besluttede at dele den på Reddit med overskriften: "Efter en aften ude kom vi hjem og fandt denne seddel fra hundepasseren."

Seddelen lød: "Tak for at invitere mig til at være sammen med dine dejlige hunde! Ella spiste kun halvdelen af sin mad. Jeg prøvede at give det til hende flere gange, men efter mit sidste forsøg, pruttede hun på mig og løb væk, så jeg tror ikke, hun var sulten."

Mens de fleste brugere på de sociale medier roste hundepasseren for hendes sans for humor, bidrog andre med deres egne vittigheder.

En bruger sagde: "Hundepasseren ved, hvordan man har det sjovt. Den stakkels hund savnede sandsynligvis sine ejere."

En anden jokede: "I min kultur er at prutte på nogen, hvordan vi viser kærlighed, og det synes jeg er smukt."

En tredje undrede sig: "Jeg undrer mig over, om hun vil acceptere et andet job fra dem? Eller om det er en prut, og du er ude?"

En anden pruttende hund...

Dette kommer efter, at en hundeejer brugte 1200 kr. hos dyrlægen bare for at finde ud af, at hendes dramatiske hund holdt prutter tilbage. Ejer Kelly Lanier tog sin Maltipoo, Bentley, til dyrlægen, efter at han begyndte at springe måltider over – noget han aldrig havde gjort før.

Kelly fra Atlanta i USA fortalte The Mirror: "Jeg bemærkede, at han havde været ret sløv og ikke havde spist meget i et par dage. Han har spist ting, han ikke skulle i fortiden, så jeg bekymrede mig om, at han havde fået fat i noget."

Og hun tilføjede: "Jeg tog ham til dyrlægen og bad dem om at lave noget billedbehandling for at se, om der var en blokering eller et fremmedlegeme eller noget. Så tog de ham med tilbage og sagde: 'Nå, der er en blokering, men det er en gasboble, så det ser ud til, at han bare holder en prut inde'".

Ude af stand til at stoppe med at grine var Kelly lettet over, at der ikke var noget alvorligt galt med hendes dramatiske hund.

Hun tilføjede: "Vi grinede alle sammen, og heldigvis havde han det bedre inden for en dag eller to. Jeg hørte ham ikke prutte, når det nu skete, så han må have gjort det, mens jeg sov eller noget."

Kilde: The Mirror.