I tvivl? Her er det bedste kæledyr til dig baseret på dit stjernetegn

Kæledyr

16/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det rammer i hvert fald plet for mig!

Når du er dyreelsker og pludselig finder plads og hjerte i dit hjem til et nyt kæledyr, kan det være svært at beslutte, hvilket dyr, du skal byde velkommen ind i din familie.

Der er så mange dyr derude, der har brug for et hjem. Hvordan vælger man så kun ét, man vil adoptere?

Nogle gange kan du bruge din mavefornemmelse til at fortælle dig det. Andre gange afhænger det af, hvor du bor, og den tid, du har til rådighed.

Men hvis du stadig kæmper med beslutningen, er der et andet værktøj, der kan hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning: Stjernerne.

Her er nogle af de bedste kæledyr til dig baseret på dit stjernetegn - Vi kommer senere med vores bud på de sidste seks stjernetegn i en senere artikel.

Vandmand (20. januar - 18. februar): Grise

Mennesker født under Vandmandens tegn kan nemt blive kede af det. De elsker også en udfordring, hvilket er grunden til, at en gris kunne være perfekt. Grise er meget intelligente og kan være stædige, præcis som dig. Hvis du er Vandmand, der har meget land og tid til rådighed, så undersøg det og se, om en gris kunne være et godt match til dig.

Husk, at der ikke findes noget som en mini-gris. De er store og lidt ustyrlige, men de vil også give dig meget glæde.

En anden udfordring, der er værd at tage på dig, kunne være en hund, der har angst, eller en ældre hund, der har brug for ekstra kærlighed.

Da Vandmænd elsker at kæmpe for en sag, vil du have succes med at adoptere ethvert dyr, der er misforstået, som f.eks. en pitbull, der har været overset på internatet i lang tid. Ethvert dyr, du kan kæmpe for, er den perfekte kandidat til at være din nye bedste ven.

Fisk (19. februar - 20. marts): Fisk

Det er kun passende, at det perfekte kæledyr til dig er en fisk!

Udover den åbenlyse forbindelse er fisk et godt valg for en Fisk på grund af din milde natur og kreative sind. Du vil lægge hele dit hjerte og sjæl i at opbygge det perfekte miljø til din fisk og undersøge det for at sikre dig, at de har plads og tilbehør nok til at trives.

Fisk er medfølende og intuitiv, så bare fordi du ikke kan kæle med din fisk, skal du ikke opgive kærligheden til dem. Du går all-in på dem, du elsker.

Kat er også et fantastisk kæledyr til en Fisk, fordi uanset hvor lang tid det tager dem at falde til ro, vil du aldrig stoppe med at gøre alt, hvad der skal til for at få dem til at føle sig trygge og vinde deres kærlighed.

Vædder (21. marts - 19. april): Store hunde

Væddere er super entusiastiske og unge af sind, præcis som en stor hund.

Du er selvsikker, dristig og kan til tider være lidt impulsiv, ligesom mange af de større hunde, der hopper rundt på de lokale internater. Få nogen til at introducere dig for nogle af deres store hunde, og du vil opdage, at de opfører sig som hvalpe, uanset hvor gamle de bliver. Du og din nye eventyrven kan sammen erobre verden, et kæmpe skridt ad gangen.

Enhver slags hund, der elsker motion og har brug for masser af aktivitet, passer også perfekt til en Vædder.

I kan løbe sammen og give slip på dampen sammen.