Husky, Border Collie og Chorkie leger fang bold: Hvem tror du vinder?

Kæledyr

24/3/23 | 08:30

Skrevet af Emil B.

I en video, der er gået viralt, ser vi tre hunde, der er klar til at lege fang bold. Og det bliver en kamp til stregen mellem de tre hunde og særligt Chorkie giver en overraskende indsats.

Fang bolden!

I står de alle tre og tripper for at kunne fange bolden. Særligt huskyen er helt vild efter at komme til at kunne bide i den bløde, gule tennisbold. Ejeren ligger langsomt bolden ned i hullet, hvorefter den springer ud i rummet.

De spæner efter bolden, der flyver hen i den anden ende af stuen. Men så snart, man tror, at huskyen får fat i den, bjæffer chorkien af dem begge to og skræmmer dem væk. Chorkien løber efter huskyen, indtil huskyen er ude af billedet.

Chorkien løber tilbage og skal til at tage den i munden, da både border collien og huskyen når hen til chorkien. Den beslutter sig derfor for at skræmme dem væk endnu engang og både border collien og huskyen løber væk.

Huskyen løber dog samme vej som chorkien, og opfatter den langt mere som en leg og springer og danser og synes tydeligvis det er sjovt at blive leget med. Imens spæner border collien hen til tennisbolden, snapper den op og løber tilbage med den tilbage til ejeren – et job velklaret.

Se selv, hvordan det kommer til at gå i 2. og 3. omgang.

Det glødende kommentarspor

I kommentarsporet har brugerne vidt forskellige reaktioner til videoen. En fortæller: "Passer meget godt på stereotyperne. Lille fyr, der prøver at vinde ved at mobbe. Husky gider ikke noget, så længe han har det sjovt. Border collien ærgrer sig over alt det pjat – han har et arbejde at udføre, for fanden."

Og en anden bruger uddyber dette: "Husky er mere interesseret i den lille vovse end i bolden," siger han og en anden tilføjer: "lol, han er altid i sin egen verden."