Hunds ejer skulle blot købe kaffe: Så sker det utrolige

Kæledyr

25/09/2023

Foto: TikTok @jules.meetsworld
Foto: TikTok @jules.meetsworld

Skrevet af Emil B.

Nogle hunde er mere ivrige efter at holde øje med deres ejers ve og vel og vente på, de kommer tilbage. Dette er i den grad en af slagsen.

I en video, der er optaget i den canadiske by St. Catharines, hvor vises Julies hund i sin ejers Jeep. Hunden ser usikker ud og synes at lede efter sin ejer. Den kigger til højre og venstre, men "redningen" kommer ikke.

Derefter kigger Julie direkte ind i kameraet, som hendes ejer filmer med. Hendes stemning ændrer sig øjeblikkeligt. Hun fokuserer på personen bag kameraet og ser glad og spændt ud.

Hjerteskærende interview

Videoen har indtil videre fået næsten 500.000 visninger og tusindvis af likes. Kommentarfeltet er fyldt med hjerte-emojis.

Newsweek ønskede at få mere at vide om Julie og talte for nylig med hendes ejer. Den canadiske kvinde havde en sørgelig historie at fortælle det amerikanske tidsskrift. For noget tid siden var hun så berørt af den tidlige død af sin første hund, Romeo, at hun aldrig ville have en anden firbenet ven: "Men en god ven af mig kendte nogen, der solgte Golden Retriever-hvalpe," forklarede hundevennen. Bortset fra Julie var der ingen hunde tilbage, da hun dukkede op hos sælgeren."

Og hun tilføjede: "De havde svært ved at komme af med den sidste, og hun tænkte, at jeg ville være den perfekte ejer for hende," sagde den unge kvinde. "Alle hendes søskende var allerede blevet overdraget til deres nye ejere."

Samme dag tog hun Julie med hjem. "Og hun har ændret mit liv for altid," fortalte den stolte ejer. At kærligheden til Julie er gensidig, antyder TikTok-klippet mere end normalt. På samme måde som hunden tilbeder sin ejer i klippet, var det sandsynligvis også kærlighed ved første blik fra hendes side.