Hundeejer modtager truende brev: Hvis du ikke skiller dig af med din hund får det konsekvenser

Kæledyr

05/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det lader til at være en anonym nabo, der har sendt brevet.

En husejer sendte en anonym trussel til deres nabo og klagede over deres 'støjende hund'.

Det skriver Mirror

Ked af interaktionen gik kæledyrsejeren på Facebook for at dele, hvad der skete. Ved at skrive til en gruppe for Sheffield-baserede beboere udtrykte dyreelskeren deres chok over at modtage det 'ulækre' brev fra en anonym beboer.

Skil dig af med din hund ellers...

De delte også et fotografi af den trykte seddel med dens besked skrevet med store bogstaver.

"Hold venligst op med at lade din meget larmende hund være udenfor, især sidst på aftenen og de tidlige morgentimer, hvilket du nogle gange har gjort op til kl. 02.00 om morgenen i løbet af de sidste seks måneder eller deromkring.

Vi og nogle naboer er trætte af at høre din f ****n larmende hund jappe væk." stod der i brevet, som fortsatte:

"Du skal have respekt for dine naboer, hvoraf nogle arbejder på skift som jeg selv og ikke sætter pris på at blive vækket om dagen eller især op til kl. 02.00 om morgenen! Ikke underligt, at dine naboer flytter ud, og dine nye naboer vil snart ønske, at de ikke havde købt et hus ved siden af ​​så hensynsløse naboer. Vi ved ikke, hvorfor du ønsker at eje sådan en larmende en hund, så vær venlig at gøre dig selv og dine naboer en tjeneste og slip af med den, eller hold den indendørs, hvor den kan bruge en bakke til en toilet , ellers vil der blive taget alvorlige skridt, hvis du ikke gør noget ved det meget snart!"

Svarer på det truende brev

Som svar på brevet i deres billedtekst skrev hundeejeren:

"TRUENDE HADEBREV. Vi modtog dette modbydelige brev for nylig anonymt, og følte os virkelig skuffede over at få et så uhøfligt, truende brev sendt til os fra nogen så tæt på. For det første har ingen nogensinde nævnt dette for os før, i stedet fik vi dette modbydelige brev, der bandede af os og talte om, at vores nabo flyttede ud, som desværre gik bort, som vi var meget tætte på, hvilket er årsagen til, at familien IKKE skiller os af med vores hund, hun elskede ham.

Vi elsker vores hund, som alle mennesker elsker deres egen, og gæt hvad - hunde gøer. Vi accepterer, at sent om aftenen ikke er ideelt, så vi vil ordne dette, som vi allerede aktivt har været i gang med, men hunde går ikke på toilettet i en bakke, og de gøer.

Han er åbenbart ikke den eneste hund, der gøer, og det er kun mens vi lukker ham ud på toilettet, det er dog på ingen måde hver dag. Men som jeg siger, vi har prøvet og forsøger at få det ordnet med træning osv. .

Meget trist, at vi bor tæt på folk som disse, i sådan et dejligt kvarter. Vi ville ønske, at folk bare ville komme og tale med hinanden, i stedet for at sende anonyme hadebreve."

Får opbakning i nabolaget

Som svar var brugere af sociale medier hurtige til at dele råd.

"Vi ringede til politiet, da vi fik et brev som dette med det samme, gik de rundt og bankede på døren! Hunde er fantastiske," lød et svar.

En anden kommenterede: "Jeg mener, det her er fuldstændig ulækkert og så dårligt skrevet, at det næsten er sjovt. Jeg ville også rapportere det for en sikkerheds skyld. Jeg ville prøve at tage fat på gøen af ​​hensyn til dine mere høflige naboer, at det kan være så frustrerende, når søvnforstyrrelser er involveret. Hundetrænere kan hjælpe med overdreven gøen, der er normalt en grund til det, så så behøver du ikke mundkurve dem. Jeg håber, I er okay og ikke er alt for rystede over det."