Hund kastet i vejgrøften: Uigenkendelig efter "wellness" dag

Kæledyr

12/07/2023

Foto: Mac’s Mission
Foto: Mac’s Mission

Skrevet af Emil B.

En stakkels herreløs ældre hund blev reddet fra vejgrøften. Den har gennemgået en utrolig forvandling efter at være blevet fundet med tykt og beskidt filtret pels.

Pearl er en ældre hund, der blev reddet fra midten af en travl vej lørdag den 9. juli af Mac Mission, et dyreinternat i Missouri, der er dedikeret til at redde hunde med særlige behov.

Rochelle Steffen, grundlæggeren af Mac Mission, sagde, at de var heldige, at Pearl ikke blev påkørt, da den tykke, uregerlige loppeinficerede pels, hun var dækket af, fik hende til "ikke engang at ligne en levende hund."

I et interview med Newsweek fortalte Steffen: "Hun var den sødeste hund og sad der bare, mens vi fik fjernet alt den frygtelige, tykke filtrede pels, hvilket tog ret lang tid. Heldigvis havde hun ikke larver fra filtret pels, hvilket mange ellers får."

Og hun fortsatte: "Vi fik hende gjort ren, klippet pels og negle og gav hende et bad for at fjerne snavs og lopper. Hun blev installeret i en af vores rum og faldt ret hurtigt i søvn."

En barberet Pearl blev krammet og derefter båret til en seng dækket med tæpper, mens hun fik tilbudt noget mad. Videoen sagde, at Pearl "er ved at falde til på sit nye sted for at spise og hvile efter så lang tid med at kæmpe for sit liv."

Rørt til tårer

Pearls historie har berørt mange brugere på sociale medier, der har rost internatet for deres arbejde med at hjælpe Pearl, og mange kommentarer var forbløffede over hendes transformation efter pleje.

En bruger sagde: "Den stakling. Jeg tror, at hun føler sig meget bedre efter pleje og bad."

En anden person sagde: "Jeg forstår seriøst ikke folk. Forsømmelse, som jeg ser som groomer, er det så svært ikke at blive ked af det. Hun ser fantastisk ud nu, hun er virkelig kostbar."

En tredje bruger skrev om Pearls oprindelige udseende: "Jeg ville ikke have vidst, at det var en hund! Wow! Tak for alt, hvad I gør."