Vil vise hvor dum hendes hund er: Hvad hunden gør får millioner til at grine

Kæledyr

16/08/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

"Hej alle sammen, jeg vil vise jer, hvor dum min hund er." Med disse ord åbnede en ung amerikansk kvinde ved navn Wendy en video, som hun for nylig delte på TikTok.

På videoen ser vi hendes hund, Bear, der står i haven og kigger hjælpeløst rundt til alle sider.

"Hver morgen glemmer han, hvor døren er, og så skriger han, fordi han tror, han er blevet forladt," forklarer Wendy i det korte klip, hvor hun ender med at kalde på hunden.

Men i stedet for at logre med halen og løbe hen imod sin ejer for at føle sig i sikkerhed, bliver Bear mere og mere panisk.

Først kigger den i alle retninger, derefter begynder den at løbe rundt omkring. Da alt dette ikke hjælper, og hunden simpelthen ikke kan finde sin elskede ejer, sker der noget, der får mere end 55 millioner brugere på det sociale medie til at grine: Den lille pelsede ven begynder at skrige højlydt.

Ja, skrige eller nærmest græde. Dens hjerteskærende råb lyder ikke som jamren fra en fortvivlet hund, men som gråden fra en lille baby. Hør det selv i videoen.

Til sidst ser det dog ud til, at Wendy har forbarmer sig overfor hunden.

I senere videoer på hendes profil tonser den i det mindste igen glad rundt i hendes lejlighed igen.

Det gør Bear også i en kort video, der er ment som opdatering, som Wendy delte, efter nogle brugere havde beklaget sig i kommentarerne over, at pelsen omkring hundens ansigt var for lang, og at Bear derfor næsten var blind.

"Det var tilsyneladende umuligt for ham at finde sin ejer," skrev en bruger.

Wendy kunne kun le af denne anklage. Hun trak hurtigt sit kamera frem og filmede Bear med en smart knold, som hun havde sat på ham. "Så folk kan se, at du ikke er blind, men bare dum," jokede hun og gav ham derefter besked på at komme hen til hende.

Hunden hørte dog ikke efter sin ejer. I stedet vendte den om på hælene og løb i den modsatte retning.