Hunde i vildt flugtforsøg: Videoen er gået viralt

Kæledyr

10/8/22 | 08:12

Skrevet af Emil B.

Forleden dukkede en video op af to hunde, der på snedig vis slipper væk fra deres ejer.

Mens den mindste af de to hunde sidder på jorden med en snor, bider den største igennem snoren. Få sekunder efter klipper videoen: De to hunde er på en vild flugt og stikker af fra deres ejer.

Scenen med de to venner på fire poter stimulerede mange TikTokers fantasi. Videoen gik viralt, og folk gav de to legekammerater fantastiske reaktioner og ønskede dem alt held og lykke på deres vilde flugt fra deres ejer i håb om, at de aldrig skulle vende tilbage til dette dystre sted.

Mere end fem millioner mennesker har allerede set klippet. Godt 500.000 gav det et like, og flere end 3.000 har kommenteret. Men hvad der præcist foregik efterfølgende, er der ikke nogen, der har fundet ud af endnu.

Foto: Tik-tok

Foto: Tik-tok

Hundeejer forbløffet over flugten

De to hundes ejer, Gamaliel Santos Yañez, var overrasket over, at de kunne finde på det: "Min ven var ved at give Boby et bad. De er kun i snor, når vi går en tur med dem, eller når vi bader dem. Vi bruger den, så de ikke løber væk og bliver beskidte."

Det var altså ikke på grund af dårlige forhold, at den store hund ville befri sin mindre ven. I stedet ville pitbullen Thayson kun befri sin lille ven for at beskytte ham mod det "dårlige" bad – og selvfølgelig for at få sin bedste legekammerat for sig selv igen. Det var derfor mere af sjov end af alvor.

Selvom deres herre selvfølgelig skulle fange dem igen, så var han ikke vred over det. Hør blot, hvor forbløffet, han udtaler sig: "Jeg var ret overrasket," forklarede Yañez. Men han var også imponeret over handlingen. "Så spillede de. De var meget glade for at kunne spille sammen igen," sagde mexicaneren.

"Desværre" endte dagen dog, hvor den startede igen. Den lille hund blev sat fast igen og fik sit bad, før han igen kunne lege med sin ven.