Mand efterlod sin hund på gaden: Noten der følger med den er hjerteskærende

Kæledyr

10/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Må man ta' hunden med sig ind i himlen? sang Teddy Edelmann for at illustrere mennesket forhold til deres hunde. Det gælder også denne mand.

At eje en hund kommer med et stort ansvar, og nogle gange er du nødt til at træffe svære beslutninger, der er i hundens bedste - også selvom det kan knuse dit hjerte.

Det skriver Mirror

Et dyreinternat har delt virkeligheden i at gøre det rigtige ved dit elskede kæledyr ved at dele et åbent brev til en person, der blev tvunget til at opgive sin potede ven.

Lover god behandling

På deres Facebook-side skrev de til den hjemløse ejer af hunden Milo, som blev efterladt i begyndelsen af ​​august, for at fortælle dem, at han var i sikkerhed og blev taget godt hånd om. De skrev: "Vi fandt din hund lige hvor du efterlod ham i et rum, hvor han ikke ville blive ramt af en bil eller komme til skade."

Ved at beskrive, hvad Milos ejer gjorde som en "modig handling af selvopofrelse", forsikrede de den anonyme person om, at Milo ville modtage den bedst mulige pleje, få "dyrlægepleje og mad, vand og tag over hovedet". Beskeden fortsatte: "På grund af din note vidste vi Milos navn, hvor gammel han er, at han har været venner med andre hunde og katte, og at han er meget åbenlyst elsket."

"Hvis du læser dette, og der er nogen chance for, at vi kan hjælpe med at genforene dig med Milo og støtte jer begge, bedes du kontakte vores team. Du vil blive mødt med medfølelse og forståelse.”

"Prøver at gøre det bedste"

Udover flere billeder, afslørede krisecentret også den hjerteskærende seddel, der blev efterladt sammen med Milo. Den indbød: "vær venlig ikke at dømme mig"

"Jeg er bare et menneske, der prøver at gøre det bedste for min hvalp. Jeg er hjemløs og kan ikke udføre de pligter, der er nødvendige for at passe ham. Jeg kan hverken støtte ham eller mig selv. Dette er den eneste måde. Jeg ved I kan tage ham, og han er sikker. Han er kærlig, meget velopdragen og trænet.”

Ejeren efterlod også nogle oplysninger om hvalpen og afslørede, at han kun var otte en halv måned gammel, havde det godt med hunde og katte, elskede nus og lure og var opdateret med alle sine vacciner.

"Hvilken hjertesorg"

Det rørende indlæg tiltrak opmærksomhed fra folk, der ikke kun var glade for at se Milo blive plejet, men desperate efter at genforene ham og hans ejer. En person skrev: "Milo er den sødeste! Tak for dette smukke indlæg. Jeg vil lede efter Milo og hans ejer, og jeg håber, at de begge kan finde sikkerhed sammen."

Og en anden skrev: "Der er altid en anden side. Det skal vi huske. Hvilken hjertesorg. Det er en påmindelse om, at vi alle skal finde et sted at gøre mere i vores samfund. Der er et stort behov, og det kunne virkelig være enhver af os i disse sko. Tak for alt, hvad I gør."

Krisecentret delte senere en opdatering om hunden. De skrev: "Efter at have udtømt alle muligheder, var vi stadig ikke i stand til at finde hans ejer. Men en utrolig familie kom til krisecentret, og de faldt pladask for denne søde dreng."