Gus ville ikke afsløre, hvad han havde under sin pote: Svaret får dig til at gyse

Kæledyr

21/4/23 | 05:03

Foto: TikTok@guscockapoo
Foto: TikTok@guscockapoo

Skrevet af Redaktionen

Det er noget af et pokeransigt, Gus kan stille op overfor sin ejer. Det skete, da Gus' ejer ville vide, hvad hunden gemte under sin pote. Kan du gætte, hvad der bliver skjult? Ellers læs videre og se videoen her.

Med snart én million visninger og mere end tres tusind likes, så kan man roligt sige, at denne video har fornøjet og forskrækket mange TikTok-brugere.

Videoen viser hunden Gus, der ligger på gulvtæppet. Tilsyneladende gemmer han noget under sin forreste højre pote.

Gus' ejer spørger flere gange, hvad det er, Gus gemmer under sin pote. I stedet for at få en reaktion, får ejeren kun den firebenedes hårde pokerfjæs.

Det virker som om, at Gus er villig til at holde på sin hemmelighed, men til sidst beslutter hunden sig for at afsløre det hele. Se med nedenfor, hvis du er nysgerrig.

I slutningen af ​​den 39 sekunder lange video, kan man se, hvad det er Gus har skjult. Der ligger nemlig en stor, død edderkop under Gus' pote.

Om det kravlende dyr allerede var dødt, da Gus fandt det, eller om han er "morderen", forbliver i det mindste hundens hemmelighed.

Brugerne på TikTok er begejstrede for Gus. Mange roser hans pokerfjæs, men en anden bruger er sikker på, at Gus bare ville beskytte sin ejer, fordi han er bange for edderkopper.

Hvis det er sandt, så er Gus ikke mindre end en gentleman.

Hvad tror du?