Folk forargerede over grund til hunds placering på internat: Så skete noget fantastisk

Kæledyr

11/11/2023

Foto: TikTok @humanebroward
Foto: TikTok @humanebroward

Skrevet af Magnus Møller

Forrige uge gik en video med hunden Snowflake viralt på TikTok. I klippet ses den pelsklædte ven i sin indhegning i "Humane Society of Broward County" i Florida. Nedtrykt ser Snowflake op på kameraet, sidder sørgmodigt i en krog. Årsagen til den rørende scene forargede mange seere dybt.

Ifølge oplysninger blev den treårige Snowflake af sine ejere afleveret på dyrehjemmet, fordi den havde fået en baby. De ønskede ikke længere at have hunden ved deres side i denne livsfase, som det blev kommenteret i videoen.

Dette forklaring blev meget dårligt modtaget af publikum. Ud over videoen, der blev set mere end 100.000 gange, strømmede der hurtigt hundredevis af kommentarer ind, hvor brugerne gav udtryk for deres uforståenhed. Mange følte, at beslutningen var hjerteløs og havde medlidenhed med Snowflake.

Af denne grund greb Newsweek ind for at få mere at vide om firbenets triste historie. I en samtale med det amerikanske magasin understregede dyrehjemmet dog først fordelene ved pelsbolden. "Snowflake er en smuk treårig amerikansk bulldog blanding, fuld af livsglæde," oplyste dyrehjemmet.

Men snart tog hundens følelser en drejning: "Hele personalet og de frivillige elsker hende. Desværre blev denne skat afleveret, fordi der kom en ny baby ind i huset, og så endte hun i et dyrehjem og spekulerede på, hvad der var sket. Snowflake er normalt meget legesyg og kærlig over for alle omkring hende. Men i dyrehjemmets miljø blev hun hurtigt deprimeret," sagde Humane Society of Broward County.

Snowflake er et bedre sted nu

Til vores held vakte TikTok-videoen ikke kun forargelse, men også ægte interesse. Inden for kort tid blev der fundet en familie, der ønskede at give Snowflake et nyt hjem.

I videoen kunne man se den treårige Snowflake hoppe af glæde, mens hun legede med sine nye ejere og fandt trøst og lykke i deres selskab. Den hjertevarme modtagelse, hun fik fra sin nye familie, gav håb om en bedre fremtid for den elskelige hund.

Kilde: Tag24.