Hund møder egern: Hvad der så sker, smelter alles hjerter

Kæledyr

04/11/2023

Video: TikTok @awright981
Video: TikTok @awright981

Skrevet af Emil B.

En video florerer lige nu mellem en hund og et egern, der vidst nok er ved at få et venskab for livet!

Da Aimee Wright så disse to usædvanlige pelsede væsener sammen, blev hun ret nervøs. I hendes have i Cleveland, Ohio, var der dukket et egern op, der pludselig sad foran Wrights Golden Retriever Flint. Hendes bekymring som hundeejer: Hendes fem år gamle hund kunne følge sin jagtinstinkt. Hvad der i stedet skete, får dit hjerte til at smelte.

Wright lagde i alt fire videoer af dette hjertevarme møde på sin TikTok-konto (se del 1 nedenfor). Siden da har hundredtusinder set mødet mellem dem.

Flint og egernet kommer godt ud af det i klippene. Hunden behandler egernet ekstremt blidt og forsigtigt, og den den lille fyr tør endda kramme Golden Retrieveren i kort tid.

Denne uge talte hundeejeren med Newsweek om hendes virale hits og delte mere om de søde videoer – og hvad der er sket med egernet: "Jeg var chokeret, fordi en retrievers natur er at jage og apportere, men også taknemmelig for, at han håndterede den lille så godt," sagde Wright til det amerikanske magasin.

Hun havde også bekymringer om egernets adfærd: "Men da vi indså, at dette egern var så ungt og følte sig godt tilpas i nærheden af vores hund og os, var vi ikke længere bekymrede," sagde hun.

Det uimodståelige klip

I videoerne kan man se Flint nysgerrigt snuse til dyret. Han berører egernet med sin pote et par gange, men sørger for ikke at gøre det ondt.

Efter omkring tyve minutter gik Wright, hendes partner og Flint tilbage til huset for at give det pelsede besøg en pause. "Da vi kom tilbage for at tjekke, var egernet forsvundet," forklarede Wright.

Siden da er egernet ikke vendt tilbage, selvom de forsøgte at lokke det tilbage med nødder og noget at drikke.

Det, der blev tilbage, var de fire søde klip, som hidtil tilsammen har fået næsten 370.000 visninger. Wright kunne næsten ikke tro på succesen, men sagde derefter: "Det var en sjælden begivenhed, så jeg burde have kunnet forvente det."