Fandt tre frosne killinger: Reddede dem med en termokande kaffe

Kæledyr

25/3/23 | 07:16

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

Nogle gange skal der noget særligt til at redde liv.

Nogle gange kan man pludselig stå i en situation, hvor man skal reagere hurtigt for at redde liv.

En dag gik Kendall Diwisch en tur i Alberta, Canada, da han pludselig så noget frygteligt.

Ved første øjekast troede han, at det bare var noget affald, men han fandt hurtigt ud af, at det ikke var tilfældet. Heldigvis var der sne rundt omkring, og dermed kunne manden se enhver bevægelse på den, hvilket også gjorde, at han hurtigt løb for at hjælpe.

Da han nærmede sig stedet, opdagede han tre små killinger, der var frosset fast til jorden på grund af et tykt lag is. Han tøvede ikke et øjeblik og besluttede at hjælpe dem på enhver mulig måde.

Han vidste ikke, hvad han skulle gøre, indtil han huskede, at han havde en termokande kaffe i sin rygsæk. Han besluttede sig for at hælde kaffen forsigtigt over de frosne killinger, og isen smeltede øjeblikkeligt, så han kunne befri dem.

Kendall kunne ikke efterlade de små killinger midt i skoven, så han tog dem med hjem og begyndte at tage sig af dem. Han skrev også et opslag på Facebook for at finde deres ejer.

Selvom de tidligere ejere aldrig meldte sig, blev indlægget læst af en familie, hvis to katte for nylig var forsvundet. Familien var først ikke sikker på, om de skulle adoptere killingerne, men til sidst besluttede de sig for at give dem et nyt hjem.

Efter et par dage blev killingerne adopteret af den venlige familie, og de fik et kærligt hjem. Kendall var glad for at have hjulpet killingerne og følte, at han havde gjort noget godt i verden.

Han var oprindeligt gået ud for at rense sit hoved og få positive oplevelser, og han havde helt sikkert fået en meget positiv oplevelse ved at redde de tre små killinger. Det er dejligt at tænke på, at der stadig findes mennesker, der vil gå ud af deres måde for at hjælpe en anden skabning i nød.