Familie troede de købte en hvid schæferhund: Fik et chok da DNA-testen kom tilbage

Kæledyr

30/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Selvom hun ikke var 100% schæfer mener familien hun stadig er 100% en god pige.

Det kan være rigtig svært at vælge den perfekte hunderace til dit hjem, og du vil sandsynligvis bruge timer på at afveje deres egenskaber, størrelse, temperament og mange andre faktorer - de vil trods alt være din ven for livet. Men hvad ville du gøre, hvis du fandt ud af, at den hund, du havde brugt tid på at vælge, viste sig ikke at være den race, du troede?

Det skriver Mirror

Et par blev efterladt chokeret, efter at de lavede en DNA-test på deres hund, og den kom tilbage med flere racer, som de aldrig engang havde overvejet, hun kunne være.

Ikke en ren schæfer

Et par gik på det sociale medie Reddit for at fortælle, at de troede, de havde købt en hvid schæferhund, men det viste sig, at hun havde en meget mere varieret familieslægt, end de først havde forventet.

På trods af den sjove sammenblanding elsker de deres hund mere end nogensinde og 'kunne ikke være mere tilfredse' med deres valg.

I deres opslag skrev de:

"Hun skulle være en hvid schæferhund. Vi lavede en DNA-test. Hun er 25 % schæferhund, 25 % husky og 50 % Tijuana-gadehund. Vi kunne ikke være mere lykkelige."

100% god pige

De var begejstrede, da alle disse hunde har behageligt temperament.

I følge Kennelklubben er schæferhunde notorisk kloge, huskyer er venlige, og mexicanske gadehunde er ofte intelligente og tilpasningsdygtige.

I kommentarerne komplimenterede folk, hvor yndig hun var, og sagde, at hun var en "100 % god pige."

En skrev: "Awww, hun er smuk."

"Min er schæferhund, husky og rottweiler, og hun har helt sikkert den der husky piveri-tendens lol", fortalte en person.

"Hun ligner en sød pige", sagde en anden mens en tredje sagde: "VISDOM! Du er rigt velsignet!"

"Hun er så smuk, som man kan være", komplimenterede folk, og nogen jokede med, at de troede, at deres hund var: "Delvis schæferhund/coyote/engel/smeltet skumfidus dækket af hår."