Dyrlægen grinede af hundens navn - da ejerne oversatte det, forstod de hvorfor

Kæledyr

23/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvilke spøjse kæledyrsnavne er du stødt på?

Du bør aldrig lade en redningshunds navn afskrække dig fra at tage dem med hjem, hvis du bliver forelsket i dem. Du kan jo bare ændre det.

Et par tog beslutningen om at ændre deres adopterede hunds navn og indså senere, hvor sjov originalen faktisk var.

Parret, der i øjeblikket bor i Frankrig, tog sidste år en seniorhund med hjem for at leve med deres to eksisterende redningshunde, og besluttede at give ham navnet Herbie.

Men de blev nysgerrige, da deres dyrlæge blev ved med at grine af hans gamle navn - så de slog det op på nettet og indså hurtigt hvorfor.

Hårdt liv - bogstaveligt talt

Den 12-årige hunds officielle titel er oversat til 'Thug Life' på hans papirarbejde. Det kan oversættes til "Hårdt liv" eller "Banditliv".

Thug er engelsk for netop bandit, men udtrykket thug life bruges også til at beskrive en hård tilværelse, som regel med kriminalitet.

Ejeren delte opdagelsen på Reddit og sagde: "Adopterede denne fyr, kaldte ham Herbie. Vi vidste ikke, hvorfor dyrlægen grinede af hans franske navn, så vi oversatte det endelig."

I kommentarfeltet sagde ejeren, at hundens officielle navn er "La vie de voyou - eller Voyou forkertet".

De forklarede: "Han kom med en masse papirarbejde og har været igennem flere hjem - og navne - gennem årene. Vi har bare aldrig kigget så nøje på det hele før i dag."

Parret formoder, at han er blevet navngivet af redningscentret og siger, at det er så sjovt, fordi Herbie er en "lille, blid gammel fyr" og "den mindst intimiderende hund nogensinde".

Selvom de jokede: "Han er 12 og har både set og oplevet meget, så måske navnet passer!"

Kilde: Mirror