Dyrepassere hører spinkle lyde fra kasse: Gør hjerteskærende fund

Kæledyr

20/08/2023

Screenshot: Facebook @RSPCA Radcliffe Animal Centre
Screenshot: Facebook @RSPCA Radcliffe Animal Centre

Skrevet af Emil B.

Da medarbejdere fra "RSPCA Radcliffe Animal Centre" for nylig mødte på arbejde, opdagede de en papkasse, der var omviklet med tape, uden for bygningen.

Papkassen stod på en skraldespand og så ud til at vente på skraldemanden. Normalt ville dyreelskere sandsynligvis ikke have tænkt meget over det – hvis ikke for de desperate råb inde fra kassen 

Det skriver Tag24.de.

Det stod derfor hurtigt klart, at nogen havde brug for hjælp fra personalet: "Da vi forsigtigt åbnede papkassen, kiggede tre store og skræmte øjne på os," står der i en opdatering, der sidenhen er blevet delt på Facebook.

Og i kassen sad tre små killinger, der ikke vidste, hvordan de skulle håndtere deres triste situation: "Disse dyrebare små har heldigvis haft heldet med sig, siden vi opdagede dem, inden de blev overophedede, kvalte eller fejlagtigt blev smidt ud som affald!" skrev medarbejderne videre.

Killingerne vil snart finde et nyt hjem

Uden tøven tog de modige medarbejdere de små killinger til sig.

I dag, cirka to uger efter deres redning, har søskendeflokken allerede fået det langt bedre. Selvom de stadig har brug for tid til at vænne sig til deres nye omgivelser, ved de i det mindste, at de er i sikkerhed lige nu!

På facebook skriver RSPCA: "Forståeligt nok er de bange, og de har behov for at bruge tid til at falde til ro. De får nu alt den pleje, de har brug for, inden de bliver flyttet tilbage. De får brug for masser af positive oplevelser for at få deres tillid og sikre gemmesteder, hvor de kan vælge at gemme sig, hvis de ikke føler sig klar til at sige hej og lege."

Når killingerne har kommet sig tilstrækkeligt efter den skræmmende oplevelse, vil det være tid for medarbejderne at finde et nyt hjem til dem. Indtil da nyder de imidlertid tiden med deres nye venner og giver dem så meget opmærksomhed som muligt.