Deres ejer døde for 18 måneder siden: Tre hunde nægter at forlade hjemmet

Kæledyr

23/8/22 | 07:21

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Rikki Jørgensen

Måske har du hørt om hunde, der er døde af sorg efter deres ejer er gået bort. I hvert fald er det helt sikkert, at en hund kan blive påvirket af, at ejeren dør.

Denne historie handler om tre hunde, der mistede deres hjem, da deres ejer døde. Efter ejerens dødsfald var der ingen, der tog sig af de tre hunde, Fred, Ricky og Ethel.

Det skriver Dariodesevilla.es

I stedet for at blive bragt til et dyreinternat, blev de bare smidt på gaden.

Naboerne kunne dog overvære den overraskende udvikling. For de tre hunde flyttede sig ikke fra huset i de kommende 18 måneder. De ventede formentlig på, at den afdøde ejer ville vende tilbage til dem.

Imens fik hundene mad fra flere af naboerne, men der var ingen, der adopterede dem og gav dem et nyt liv og en ny familie.

Det var først, da en dyreredningsgruppe kom forbi og fandt dyrene, at de gav de tre firbenede venner en ny chance.

Da gruppen forsøgte at tage den første hun med, gik det ikke efter planen.

Fred var så knyttet til sit tidligere hjem, at han gjorde modstand over for de personer, der rent faktisk forsøgte at redde ham.

Da Fred var blevet bragt i sikkerhed, ledte de efter Ricky og Ethel. De gjorde også modstand, men det lykkedes til sidst for dyreværnsorganisationen at få de to hunde med sig.

Til sidst blev de alle tre bragt til krisecentret, hvor de kunne få deres kræfter tilbage efter halvandet års ophold på gaden.

Nu er de alle på internat og klar til at starte et nyt og bedre liv end det, de har haft de seneste måneder.