Bekymret Mor: Nabo er ond mod min kat

Kæledyr

15/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Katte går ofte udenfor, og det er en selvfølgelighed, at man behandler dem ordentligt. Men for nogle er det ikke en selvfølge...

Flyttede ind i boligblok

Problemerne begyndte, da hun flyttede ind i boligblok. Hun delte altan med en nabo. Men denne nabo egyndte pludseligt, at dukke op uanmeldt, og den overraskede kvinde afviste hende i døren så at sige.

Det blev naboen fortørnet over, og hun begyndte derefter at gøre "slemme ting" mod familien lige siden. Og det tog endnu en drejning, da naboen dækkede deres nye dørklokke til med plaster.

Den irrriterede kvinde sagde: "Hun sparkede vores kat, så nu lader vi ham ikke komme ud. Derudover har de også flyttet vores ting. Jeg bad dem lade være, og de reagerede ved at skrige til os og derefter kaste alle vores børns udendørs legetøj ved hoveddøren."

Og hun tilføjer, at "Vi har lige installeret en smart dørklokke med et kamera, og de har dækket kameraet med nogle plaster. Vi ringede til politiet og venter på dem nu. Men de er blevet ved med at pille ved vores dørklokke, og da vi spurgte for at stoppe, sagde hun, at vi havde set dem og antydede, at min mand var en perv."

Spurgte Reddit til råds

Hun nåede ud til andre Redditbrugere for at få råd og fortsatte: "Vi filmede det hele, men det mest skræmmende er, at hun ser ud til at være helt ligeglad og finder på ting, og jeg ved ikke, hvordan jeg skal klare mig med dem ved siden af."

"Jeg ønsker ikke en eskalering, men vi føler os alvorligt utrygge. Nogen råd om, hvad vi kan gøre bortset fra politiets/borgernes råd? På forhånd tak."

Og en person foreslog: "Sørg for at føre en dagbog over hver enkelt begivenhed, gem alle optagelser fra dørklokken og henvise til dette i dagbogen. Hold det i elektrisk format, og hver gang du laver en forbrydelsesrapport, send den seneste version af dagbog."