Begravede sin døde hundehvalp: Pludselig vendte den levende tilbage

Kæledyr

19/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Den 26-årige fik sig noget af et chok, da hendes hvalp Maisie pludselig vendte tilbage i live

En kvinde, der begravede sin hund efter at have fået at vide, at hun var blevet ramt af en bil, er blevet genforenet med sit kæledyr, efter at hun dukkede op i live og frisk.

Det skriver Mirror

Codie Hutton blev efterladt hjerteknust, efter hendes springer spaniel, Maisie, fløj ud i mørket på Bonfire Night efter at være blevet skræmt af et fyrværkeri.

Den 26-årige brugte dagevis på at lede efter sin elskede hund og slog endda lejr ude på den mark, hvor hun sidst var blevet set.

Men hendes eftersøgning blev afsluttet,  da hun modtog et frygteligt opkald om, at der var blevet fundet en fladtrykt hund.

Begravet i haven

Hun tog hunden med hjem og begravede den i haven - men mirakuløst nok blev hun få dage senere genforenet med sin hvalp.

Det viste sig, at Codie intetanende havde begravet, hvad der sandsynligvis var en ræv, og Maisie havde overlevet hele prøvelsen uden alvorlige skader.

Codie fortæller: "Vi var overbevist ud fra halen og markeringerne på benene, at det var hende,"

Selvom de troede det var Maisie kunne de dog ikke finde chippen

"Mikrochippen kunne ikke findes, men vi accepterede og sluttede fred med hendes død. Jeg fortalte [min søn] Taylen, at hun var en stjerne i hunde-himlen nu. Vi var ødelagte."

Fundet 27 kilometer væk

Efter Maisie blev reddet af lokalbefolkningen, kom hun hjem til Codie og Taylen, hvor hun var overlykkelig for at blive genforenet med sin familie.

Unge Taylen var hurtig til at forsøge at indhente den tabte tid og gav straks Maisie sin Captain American onesie for at varme hende op.

"Jeg troede, hun var væk. Jeg troede, jeg aldrig ville se hende igen. Jeg kunne stadig ikke tro, det var min Maisie," tilføjede Codie.

Hunden var tydeligt træt og sulten, men pådrog sig kun en mild øjeninfektion under turen, som så hende tilbagelægge over 27 kilometer.