Katten Billy bankede sine poter mod sin ejers bryst: Fornemmede der var noget galt

Kæledyr

08/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Rikki Jørgensen

Det er en helt speciel historie om en kat, hvis ejer fik et hjerteanfald. Katten reddede sin ejers liv ved at banke sine poter på hendes bryst for at vække hende.

Sam Felstead sov, da hun blev vækket af sin syv-årige kat Billy klokken midt om natten.

Hun indså, at hun ikke var i stand til at bevæge sig. Derudover havde hun en jagende smerte i sin højre side, så hun ringede efter sin mor for at få hjælp.

Karen, Sams mor, kørte derefter den 42-årige kvinde på hospitalet, hvor lægerne fortalte hende, at hun havde fået et hjerteanfald mens hun sov. Selv tror Sam, ​​at det var Billys hurtige reaktion, der reddede hendes liv.

"Jeg gik i seng, og jeg havde det godt. Jeg havde endda været ude med hundene – jeg følte mig ikke syg eller havde nogen som helst smerter," fortalte Sam til mediet Goodnewsnetwork.

“Pludselig vågnede jeg. Der stod Billy på mit bryst og miavede højlydt ind i mit øre. Han ville ikke forlade mig. Han har aldrig vækket mig før."

Lægerne fandt ud af, at en af ​Sams arterier var blevet blokeret. Derfor måtte hun igennem en ballonudvidelse. Derefter tilbragte hun tre dage på hospitalet. Derefter blev hun genforenet med sin elskede kat, der nu havde reddet hendes liv.

En ekspert i katteadfærd har efterfølgende udtalt, at Billy kan have opfanget fysiologiske ændringer i Sam.

"Jeg tror, ​​at Billy sandsynligvis reddede hendes liv, for det var det, der gjorde det muligt for hende at få lægehjælp," fortalte eksperten.