Overvægtig øldrikker vender sit liv om: To år senere er han ugenkendelig

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Emil B.

Fra alkoholafhængighed til fitnessentusiast: Graham Todd's inspirerende rejse fra livsstilændring til selvfornyelse.

Da han besvimede bevidstløs på en parkeringsplads efter en druktur, havde Graham Todd (44) nået et vendepunkt. Familiefaderen fra Warwick, England, vidste, at tingene ikke kunne fortsætte på den måde. I september 2021 traf den administrerende direktør for et marketingfirma beslutningen om aldrig mere at drikke alkohol. Han byttede prompte sine besøg på pubber ud med træning i fitnesscenteret. To år senere er Todd ikke til at genkede.

Den britiske mand har ikke kun tabt sig ca. 20 kilo, men har også fået trænet en masse muskler til sin krop. Især med sine overarme imponerer Todd.

Denne uge gav forretningsmanden et eksklusivt interview til Daily Star og talte med avisen om sin livsstilsændring. Han fortalte, at billeder fra en forretningsmiddag sammen med blackout på parkeringspladsen var det, der gjorde udslaget for ham, da han så billeder:

”Da jeg så billederne, så jeg bare ud som en bombe. Mine jeans hang af mig, T-shirten passede næppe, huden så forfærdelig ud, håret, hele min opførsel så ikke ud som en succesrig person.”

Skulle tackle dårlige vaner

Vejen til hans overvægt og generelt dårlige fysiske tilstand var meget gradvis. Han bemærkede det næsten ikke, fortalte Todd.

”Hver dag var en udfordring, og nu lærer jeg, at det også er sådan på vejen opad. Det tager lang tid at komme tilbage,” beskrev den nuværende fitnessentusiast sin situation.

Han indrømmede, at afståelsen fra alkohol først efterlod et stort tomrum i hans liv. ”I stedet for at fylde det med chokolade, slik og junkfood eller andre afhængigheder som spil eller pornografi, tilføjede jeg bevidst endnu en afhængighed, nemlig fitness og styrketræning,” sagde Todd.

I mellemtiden har englænderen mere end 33.000 følgere på sin TikTok-kanal, hvor han regelmæssigt deler sin livsstilsændring. En tilbagevenden til alkohol er nu uforståelig for ham.