Flyttede til England som overvægtig: 7 år senere er hun uigenkendelig

Virale historier

02/09/2023

Foto: Screenshot, @angelcrickmore1 / TikTok
Foto: Screenshot, @angelcrickmore1 / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Angela Crickmore fra Brasilien tabte sig ikke kun 30 kilo. Hun mistede tilmed også sin mand, da hun besluttede sig for at ændre sin livsstil. Se den vanvittige tranformation her.

Efter at være flyttet til Storbritannien, giftede Angela sig med sin anden mand. Derefter begyndte hun at arbejde fuld tid og spise usundt. Det førte til en stigning i vægten på 30 kilo på syv år.

Hun lagde ikke mærke til de gradvise forandringer i sin vægt i starten, så inden hun vidste af det, var hun blevet overvægtig. Hendes livsstil var langt fra, hvad den havde været i Brasilien.

Efter at have fået ordnet sit hår, lagde hun mærke til, at hendes frisør havde tabt sig markant. Dette gav hende motivationen til at tage sit liv i sine egne hænder. Derfor begyndte hun at ændre sin kost og træne mere. Hun begyndte at gå en times tur i parken hver dag og spiste meget sundere.

Efterhånden som hun tabte sig mere og mere, blev hun også gladere. Hun blev også mere fokuseret på sit mål og mere egoistisk med hensyn til at opnå det.

Desværre betød denne transformation også, at hendes ægteskab ikke kørte på skinner.

Mistede sin mand

Hendes mand og hende selv kunne ikke håndtere de store forandringerne. Angela stoppede med at lave de måltider, han elskede, og hun gik ikke længere på pubben sammen med ham.

Efterhånden voksede afstanden mellem dem, og de gik til sidst fra hinanden.

Crickmore fokuserede derefter på fitness. Hun begyndte at dele sine historier på Instagram. I dag har hun 220.000 følgere. Hendes historie har inspireret og motiveret mange mennesker til at følge i hendes fodspor og tage deres liv i deres egne hænder.

Crickmore besluttede senere sig for at forlade fitnesssporet for at vise sin krop på OnlyFans.

Selvom Crickmore mistede sin mand i processen, fortryder hun ikke sin beslutning om at ændre sit liv. Hun er stolt af sin transformation og ved præcis, hvad hun vil have i livet.

Hendes historie viser, at selvom forandringer kan være skræmmende og kan føre til tab, kan de også føre til større lykke og tilfredshed i livet.