Køber altid Joker ’for en sikkerheds skyld’: Så fik hun et opkald, der ændrede hendes liv

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Køber du også Joker "for en sikkerheds skyld"?

Have godt med selvtillid og noget at have det i, tjek!

Få ret i en diskussion med ægtefællen, tjek!

Vinde 13 millioner i Joker, tjek!

En østjysk kvinde, som altid havde gjort en dyd ud af at sige ’NÅR jeg vinder’, hver gang veninderne sagde ’HVIS jeg vinder’, fik for nyligt uventet meget at have sin optimisme og selvtillid i.

Hun blev ringet op af en medarbejder fra Danske Spil, som kunne fortælle hende, at hun havde vundet 13,1 millioner i Joker.

”Det var en, der hedder Lars, som ringede. Ham glemmer jeg nok aldrig. Han fortalte mig, at jeg havde vundet 13 millioner på Joker, første troede jeg ikke på ham, men det passede jo. Så var jeg bare helt lammet,” fortæller kvinden.

Var det 10'eren værd?

Hun kom sig dog relativt hurtigt – ikke mindst fordi hun lige skulle fortælle sin mand om gevinsten. Og så var det ekstra sjovt, at gevinsten var fra Joker-tallene.

Kvinden havde nemlig akkurat diskuteret med sin mand, om det overhovedet var den ekstra 10’er værd at spille Joker ved siden af den sædvanlige Lotto.

”Min mand sagde, at han aldrig købte Joker, for ’den vinder man aldrig på.’ Men jeg sagde, at ’jeg køber dem altid for en sikkerheds skyld’. Og da vidste jeg ikke engang, at jeg allerede havde vundet,” fortæller kvinden, som dermed ikke vidste, at hun meget let kunne vinde diskussionen ved at logge ind på sin konto hos Danske Spil.

Det gjorde hun først senere, og så var den diskussion ligesom slut.

Arveforskud og oplevelser

Kvinden oplyser, at hun allerede er godt i gang med at bruge pengene. En del er investeret, en del er givet videre i arveforskud til børnene, og en del er brugt på oplevelser med familien.

”Min datter spurgte om jeg ikke gav en tur ned til varmen, og jo, det gjorde jeg da. Og en skitur! Det er jo bare et greb i lommen. Før ville jeg nok have sagt, vi kunne klemme os sammen i én hytte, men nu er der jo råd til to skihytter,” fortæller kvinden.

Hun fastholder dog, at hun stadig er den samme kvinde som før, selv om hun har fået lidt flere penge.

”Jeg siger for eksempel stadig NÅR jeg vinder. Og det er mine veninder også begyndt på,” griner hun.