Ældre aarhusianer fik opkald i bilkø: "Hej, jeg vil bare sige ..."

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Det var da godt, han ikke afviste opkaldet!

Når man sidder fast i en helt stillestående kø på omfartsvejen, er det ikke sikkert, at man lige er i humør til at snakke, når mobilen ringer fra et ukendt nummer.

Så da en ældre mand fra Århus for nyligt oplevede præcis det, så var han langt fra indstillet på gode nyheder.

”Det var en forfærdelig trafik, da han ringede, så jeg bad ham ringe lidt senere, men så skyndte han sig at sige: ’Hej, jeg vil bare sige, at du har vundet en million’,” fortæller manden fra Århus, som selv er den første til at indrømme, at han måske burde have været lidt mere modtagelig for den gode nyhed.

”Det sjove er faktisk, at jeg allerede havde læst et eller andet sted, at der var en fra Århus, der havde spillet online og vundet en million. Og der tænkte jeg bare: ’Pokkers, det kunne lige så godt have været mig!’ Og så tænkte jeg ikke mere på det, så det kom helt bag på mig, da ham fra Danske Spil så ringede til mig,” fortæller manden.

Forkæler børn og børnebørn

Om de så startede med at tro på det eller ej, så er manden og hans kone nu 1.000.000 kroner rigere, men det kommer vist ikke til at betyde det helt store i parrets hverdag.

En del af gevinsten er sendt videre til børn og børnebørn, og derudover skal der lappes lidt hist og her på huset, som efterhånden har en del år på bagen.

Det medgiver manden gerne, at han også selv har, men alligevel er han ikke meget for at bruge alt for mange penge på sig selv.

”Det kan godt være, at vi tager en tur til Sønderjylland med overnatning, men ellers har vi ikke de store planer,” siger manden stille og roligt.

En smule kedeligt

Han kan godt selv høre, at det umiddelbart kan virke en smule kedeligt, at han ikke skejer mere ud, når han nu har vundet en hel million. Men det er nu engang sådan, at han har lyst at gøre.

”Det kan da godt være, at folk tænker: ’Hold da op, han har vundet en million, hvorfor rejser han ikke jorden rundt?’ Men der har jeg været,” konstaterer manden tørt.

Den ældre mand fra Århus har oplevet noget, som for ham er helt unikt, men faktisk bliver over 300 danskere hvert år millionærer med Danske Spil via Lotto, Quick og Eurojackpot.