2 nye Lotto-millionærer: Her bor weekendens vindere

Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Ingen ramte helt plet, men mon ikke, "trøstepræmien" stadig kan gøre mandagen noget mere fornøjelig ...

Lørdag aften smilede lykkens gudinde til et par særdeles heldige danskere i det østsjællandske: De havde begge spillet Lotto og var så heldige at ramme en af de store gevinster.

De allerstørste gevinster gik dog fri, så de er endnu større i næste uge.

Selv om de ikke ramte de syv rigtige i Lotto, så ramte de to heldige danskere alligevel plet – det gjorde de ved den efterfølgende, faste ekstratrækning Millionærchancen, hvor der trækkes lod om 2X1 million kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Ved det nok godt allerede

De to nyrige danskere ved formentlig allerede godt, at millionen er i hus.

Vedkommende, som kommer fra den sydlige ende af København, spillede nemlig med via sit PLUS abonnement, hvor vinderen får automatisk besked og pengene helt af sig selv ryger ind på kontoen.

Det samme gjorde den anden, nyslåede millionær fra området nord for Ballerup ved København - og så ringer gevinst-klokkerne jo med det samme.

Danske Spil ønsker de to nye millionærer tillykke med gevinsterne.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til heldige danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag bl.a. Lotto, Eurojackpot og Vikinglotto.

I denne uge er der flotte 608 millioner kroner i førstepræmiepuljen i Eurojackpot, der er 12 millioner kroner til syv rigtige i Lotto og 72 millioner kroner i Vikinglottos førstepræmiepulje.

Og så er der 2 millioner kroner i Joker onsdag.

I 2023 blev i alt 315 danskere Millionærer med Danske Spil.

Lotto, vindertal, 6. juli

2, 6, 20, 23, 24, 25, 29

Lotto, tillægstal, 6. juli

19