Ekspert deler let metode: Husker du at gøre mikroovnens blæsere rent?

Hus og have

21/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Mikrobølgeovn er et af de mest brugte køkkenapparater, men der er særlig en del, folk ikke husker eller tænker over at gøre rent. Nu deler en ekspert sin viden om, hvordan det rengøres let.

I videoen fjerner en Instagrambruger de to snavsede åbninger, der var gjort fast til hendes mikrobølgeovn, med en kniv. Hun viser så, HVOR meget fedt og snavs de to ventilationsåbninger i virkeligheden havde fra den heftige ophobning af madvarer.

Hun tog dem derefter ud for at rengøre dem. Hun sprøjter dem til med en flaske med rengøringsspray. Så skrubber hun dem med en metalbørste og får alt fedtet og snavset væk.

Til sidst viser hun, hvordan bakkerne så langt bedre ud, end før hun puttede dem ind.

De overraskende reaktioner

Og det ser ud til, at opdagelsen ikke kun var en nyhed for rengøringsguruen. Masser af folk strømmede ind på videoen for at dele deres reaktioner.

Af af Instagrambrugere indrømmede: "Mine er grimme."

En anden var stærkt overrasket over, at de overhovedet kunne tages af: "...vent, de er aftagelige?"

"Virkelig ærgerligt at finde ud af det her," tilføjede en tredje, før han svarede: "Jeg rensede min umiddelbart efter at have set dette."

Og så var der også en, der havde sin egen teori om, hvorfor så mange mennesker ikke kendte til at rense den her del af mikrobølgeovnen: "Jeg tror, ​​at grunden til, at vi ikke ved disse ting, er fordi generationen før os kiggede på instruktionerne og bare smed dem væk."

Og en sidste tilbød sit eget arbejdsbesparende råd: "Du kan bare stikke dem i opvaskemaskinen," og en sidste person bekræftede dette råd: "Jeg puttede dem i opvaskemaskinen."

Video: Instagram @cleaningvideos303