Det koster kun 10 kroner, og det er genialt som rengøringsspray til bilen

Hus og have

31/07/2023

Foto: Screenshot, @lovedetaylin / TikTok
Foto: Screenshot, @lovedetaylin / TikTok

Skrevet af Emil B.

En rengøringsekspert har vist en 10 kroners husholdningsspray, som er hans favorit til et skinnende bilinteriør.

Med den aktuelle økonomiske krise udfører mange bilister rengøringsopgaver selv i stedet for at bruge penge på en dyr professionel bilvaskeservice. Og nu har en bilrengøringsekspert vist en billig husholdningsspray, som er hans favorit til et skinnende bilinteriør.

TikTok-brugeren @lovedetaylin anbefaler at sprøjte stofforrensningsspray over hele gulvtæppet, inden du støvsuger. Den geniale rengøringsperson sprøjter først stofforrensningsmiddel på bilens gulv og støvsuger derefter. Og det efterlader altså interiøret skinnende rent.

Videoen er blevet viral på sociale medier med over 200.000 visninger og 69 kommentarer. Og brugerne er blæst væk efter at have opdaget dette trick.

En sagde: "Jeg skynder mig at prøve det på den næste bil, jeg gør ren!"

En anden sagde: "100% sandt."

En tredje påpegede: "Det virker også for kæledyrs hår."

Og har du ikke en stofrengøringsspray lige ved hånden, så har en anden TikTok bruger delt hendes DIY rengøringsspray. Se guide under videoen.

DIY rengøringsspray

TikTok-brugeren @cleaningwithjmp anbefaler at bruge en spray af hvid eddike og en svamp til at rengøre din bilinteriør.

I videoen påfører hun produktet på svampen og gnider derefter svampen over rattet, armlænet og sæderne. Du kan finde hvid eddikespray i alle danske supermarkeder, og det er normalt ret billigt at købe.

Men som en forholdsregel - efter påføringen af sprayen, bør du holde vinduer og døre åbne for at hjælpe med at fjerne den stærke lugt. Forbløffende nok er denne miljøvenlige rengøringsmiddel også nyttigt til at polere vinduerne i din bil.

Du kan påføre det på dine vinduer og forruden med en ren klud og derefter tørre, indtil det er uden striber og skinnende rent.