Behøver ikke være en langvarig tjans Sådan folder du vasketøjet hurtigt og effektivt

Hus og have

01/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det sparer dig både tid og plads!

Det skal jo gøres, selvom de fleste af os nok gerne ville være det foruden.

For selvom vi selvfølgelig er både økonomiske og miljøbevidste og derfor hænger vores tøj til tørre på et stativ i stedet for at smide det i tørretumbleren, så betyder det desværre ikke, at vi slipper for den sidste del af hele vaskeprocessen: At lægge det sammen og på plads.

Og nu tillader jeg mig at bringe lidt personlige erfaringer ind i dette skriv. Jeg plejede nemlig også at hade opgaven med at lægge tøj sammen og på plads, men jeg er faktisk endt med at holde af det.

Forklaringen: Jeg gør det til en slags spil/leg.

Det lyder absurd, det ved jeg godt, men jeg er blevet tjekket hos en specialist, og jeg har ikke som sådan en brist i hjernen (ja, det var en joke ...). I stedet er det et spørgsmål om, at jeg kender mit eget konkurrencegen og kærlighed til at spille for eksempel computerspil eller dyrke sport, og derfor har jeg gjort tøjsammenlægningen til en lille udfordring i det daglige.

Men nogle mennesker i denne verden har taget det med at lægge tøj sammen til helt nye højder - og du bør tage nogle af deres tips til sig!

For medmindre, man har ubegrænset skabsplads i hjemmet, kan det være noget af en udfordring at få plads til alt sit tøj, og hvis der er meget af det, kan det tage det meste af en weekend at lægge sammen.

Men se bare lige i videoen herunder, hvordan den ellers trivielle opgave kan gøres både hurtigt, effektiv og ikke mindst pladsbesparende!