Vanvittigt uheld: Mand dræbt af samme patron, han overlevede at blive ramt af 20 år før

Historie

30/04/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvor uheldig kan man være?

Der er mange uheldige historier derude, men Henry Zieglands død er helt sikkert en af ​​de mest uheldige og mest utrolige historier, du nogensinde vil høre.

I 1905 slog bonden fra Honey Grove, Texas, op med sin daværende kæreste, Maysie Tichnor, som tog nyheden utroligt dårligt.

Den ødelagte Maysie endte med at tage sit eget liv, men det forhindrede ikke hendes bror i at beslutte sig for at tage hævn.

Han gik ned til Henrys hjem og skød ham, før han vendte pistolen mod sig selv og tog sit eget liv.

Men uden at den hævngerrige bror vidste det på det tidspunkt, strejfede hans første skud kun Henry og endte i stedet i et træ bag ham.

Indtil videre er det en ret tragisk række af begivenheder, kan vi nok godt blive enige om - men herfra bliver historien bare bizar.

Fældede træ med dynamit

Vi spoler tiden 20 år frem, hvor Henry er ude og fælde træer på sin jord, men der er et, han bare ikke kan rokke, fordi det er så stort.

Så i stedet for at prøve at skære det ned, som han plejer, borede han nogle huller i dens stamme og stoppede den fuld af dynamit.

Nu, mens træet efter detonation blev sprængt i stykker, som planlagt, løsnede det også den kugle, der havde siddet der og ventet i over to årtier.

Eksplosionen sendte kuglen i luften, ramte Henry i tindingen og dræbte ham desværre.

Ikke overraskende kom historien i de lokale nyheder, med hele den beklagelige affære trykt i sort-hvid.

Den er siden blevet udgivet over hele verden, hvor nyhedsmedier i alle fire verdenshjørner har informeret deres læsere om den uheldige historie.

Hvor sand er historien?

Ingen har faktisk nogensinde stået frem for at bekræfte hændelsen, men der er heller ikke nogen, der har bevist, at den er falsk.

Der er dog et par huller i historien, som man skal holde sig for øje.

Den første er, at historien faktisk blev genudgivet 12 år efter, at det siges at være sket, i 1913. Det skal dog i denne sammenhæng nævnes, at historien også blev omtalt i en anden avis i 1905, fire år efter hændelsen eftersigende fandt sted.

Nu bliver historier selvfølgelig genfortalt i ny og næ, men den blev i sin tid offentliggjort, som om det var sket dagen før, endda med de samme navne som den originale historie.

En lille forskel var, at det denne gang blev påstået at have fundet sted i en anden del af staten, Fort Worth.

Folk er uenige om, hvorvidt de tror, ​​det var et fupnummer lavet af nogle børn, der kontaktede den lokale avis, eller at det virkelig skete.

Vi kommer nok aldrig til at kende hele sandheden om, hvorvidt Henry Ziegland faktisk af dage på den besynderlige måde, men ikke desto mindre lever historien stadig i bedste velgående.

Kilde: LadBible