Veksler en halvtredser til 218.000 med snedig manøvre

Generelle nyheder

15/03/2022

Foto: Danske SPil
Foto: Danske SPil

Skrevet af Redaktionen

En mand fra København S. havde mulighed for at vinde over en million kr., men valgte klogeligt at benytte Danske Spils ”Tag pengene”-funktion på det helt rigtige tidspunkt. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Manden havde torsdag lavet en kupon med 13 kampe på aftenens mest populære fodboldkampe i Europa League, Conference League og Premier League. Sammensætningen af kampe betød, at han samlet set stod til at vinde over 1 million kr., hvis alle hans forudsigelser var korrekte.

Sent torsdag aften ser 12 af de 13 kampe ud til at gå den rigtige vej for den snarrådige spiller. Men to af kampene volder ham alligevel bekymringer - især i Barcelonas hjemmekamp ser det svært ud, da Barcelona endnu ikke har formået at score mod upåagtede Galatasaray. En anden sten i skoen er kampen mellem PSV og FCK, hvor det bølger frem og tilbage. Da FCK sent i kampen scorer til 3-4, sker der noget hos manden i det sydlige København.

Vælger ”Tag pengene” og scorer 4366 gange sit indskud

Manden vælger netop da at benytte ”Tag pengene”-funktionen, så han i stedet for potentielt at kunne sætte over 1 million kr. ind på sin Danske Spil konto, vælger at acceptere en øjeblikkelig gevinst på flotte 218.319 kr. Han sikrer sig dermed en gevinst på 4366 gange sit indskud. Hellere 218.000 fugle i hånden end 1 million på taget, synes han at have tænkt.

Og det skulle vise sig at være det rigtige ordsprog at læne sig op ad. Den dygtige spiller ender med kun at have 11 ud af 13 rigtige på kuponen, men da han vælger at benytte ”Tag Pengene”-funktionen på det helt rigtige tidspunkt, vinder han altså lidt over 218.000 kr. på et indskud på 50 kr.