Varmen fortsætter til lørdag

Generelle nyheder

21/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

I løbet af den næste uge kan det blive op til 29 grader varmt

De kommende dage strømmer køligere luft fra Atlanterhavet og Nordsøen ind over Danmark og giver ustadigt vejr med blæst, skyer, sol, regn og byger. I løbet af næste uge tegner det til igen at blive varmere, men ikke helt stabilt.

Det skriver DMI

Mandag byder på nogen sol og måske enkelte byger, især vestpå i landet. Temperaturerne ligger mellem 18 og 23 grader, varmest mod syd, og svag til jævn vind fra skiftende retninger. Om aftenen bliver det mest tørt og nogen sol.

Tirsdag fortsætter solskinsvejret de fleste steder, men man kan også opleve enkelte byger. Det bliver mellem 21 og 26 grader varmt i løbet af dagen. Om aftenen bliver det mest tørt, og med mulighed for sol flere steder. Hele døgnet svag til jævn vind mellem øst og sydøst.

Onsdag får vi nogen eller en del sol, men mod vest også enkelte byger. Dagtemperaturer op mellem 22 og 27 grader, om natten ned mellem 15 og 20 grader. Hele døgnet svag til jævn vind mest fra syd og sydøst.

28 og 29 grader

Torsdag bliver det mest tørt og vi får nogen eller en del sol. Dagtemperaturerne ligger mellem 21 og 28 grader, om natten mellem 15 og 20 grader. Hele døgnet svag til jævn vind mest fra øst og sydøst.

Fredag fortsat mest tørt med lidt eller nogen sol. Her kan vi opleve dagtemperaturer på mellem 22 og 29 grader. Det bliver varmest mod sydvest. Om natten bliver det mere skyet med regn.

Lørdag kommer vi til at opleve omskifteligt vejr med faldende temperaturer.