Undgå flyvende pandehår: Kvinder deler genialt trick

Generelle nyheder

07/04/2023

Video: TikTok @selenadeflor
Video: TikTok @selenadeflor

Skrevet af Emil B.

Når du går, bevæger dig eller der kommer let blæst på dit dig, kan dit perfekt stylede hår hurtigt blive rodet. Derfor har denne TikToker delt et "genialt" hack til at holde dine pander på plads hele dagen med minimal indsats.

Hårhacket

Selena De Flor har delt sit hack, hvor hun går igennem en blæsende gade uden hendes hår bevæger sig overhovedet. Hun bruger det såkaldte vippelim, som de fleste make-up brugere i forvejen har i deres make-uptaske.

Hun smører en stribe af den på panden lige der, hvor pandehåret slutter, hvorefter hun klapper håret på plads. Vippelimen, som de fleste ved, er øjensikker, og den kan derfor bruges på din hud uden frygt for at beskadige dit hoved.

Derefter går hun så ud i vejret, hvor vi kan se, at hendes pandehår ikke bevæger sig særlig meget. Selv da der kom et kraftigt vindstød, bevægede hendes pandehår sig slet ikke. Hun bemærker selv: "For det meste virkede det lol. Jeg limede dem ikke godt fast, så i videoen kan du se siderne af mit pandehår bevæge sig opad."

Hendes metode har tydeligvis hold i det. 

Begejstrede kommentatorer

Hendes kommentarer er fyldt med folk, der selv er begejstrede for at prøve hacket og deler deres holdning. En fortalte: "det her er rent geni," mens en anden tilføjede: "pige, det er så smart."

"Wut, mit liv er ændret for altid," roste en anden, mens en makeupfan tilføjede: "Øjenvippelim virker til alt, jeg elsker det."

En femte person jokede: "Nogen vil se det her på gaden og tro, det er en fejl i Matrix." Til dette svarede Selena: "Måske var det derfor, folk kiggede på mig."

Mange flere sagde, at hendes video fristede dem til at få klippet frynser ind, nu hvor de ikke behøvede at blive ved med at style den konstant hele dagen.