IKEA-hack: Sådan får du ting helt gratis fra den populære kæde

Forbrug

10/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

I disse tider, hvor mange folk vender hver eneste krone, er det godt, at der findes nogle måder, hvor der er penge at spare. Og det er netop det, der er i denne IKEA, hvor du kan få gratis ting.

Sådan får du gratis varer

En måde, hvorpå du kan få gratis varer, handler om, at bestille reservedele fra IKEA, som du ikke skal betale for. Det virker fx, hvis du har bestilt en vare fra kæden, der er gået i stykker.

Dette inkluderer skruer, knopper eller propper, der måske er forsvundet, eller som er beskadiget ved ankomst. IKEA leverer det, du skal bruge, til din dør uden ekstra omkostninger.

Det kan ende med at spare dig for mange penge.

For at gøre krav på det, skal du gå ind på selvbetjeningsdelen af IKEAs hjemmeside. Klik "Bestil her" under "reservedele", og derefter indtaster du blot dit reservedelsnummer, der er inkluderet i dit produkts manual.

Hvis du ikke har det nummer, er der dog også en anden mulighed for at bestille hjem. Søg blot på IKEAs hjemmeside efter din vare, og find den derefter under produktdetaljeafsnittet. Klik så på "Samling og dokumenter," og du skulle så finde den derinde.

Når du har indtastet den, tilføjer du blot din adresse for at modtage smådelene til den vare, du har brug for dem til.

Andre steder at spare penge

Et andet sted at spare penge i IKEA er i deres såkaldte tilbudshjørne. I dette hjørne. Der bliver gamle og returnerede varer solgt til en brøkdel af prisen. Så har du ikke noget i mod møbler, der måske har fået en lille skramme eller to, er det en gylden mulighed.

Et tredje sted er i det såkaldte Cirkulär. Her bliver brugte møbler solt til op til 50% af prisen, og det har til formål at bekæmpe spild og tilbyde produkter til en billigere penge.