Søren Pape skal skiftes ud som statsministerkandidat

Generelle nyheder

15/10/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Hvis det står til den tidligere leder af Liberal Alliance, Anders Samuelsen, så er det meget mere interessant, hvis Søren Pape bliver skiftet ud med en anden kandidat under de kommende statsminister-kandidatdebatter.

Lars Løkke Rasmussen har da også så småt meldt sig ind i kampen om pladsen i Statsministeriet. Det er sket med nogle indtil videre tvetydige kommentarer.

Men spørger man Anders Samuelsen, der er stifter af Liberal Alliance og i en lang periode var formand for partiet, så er Lars Løkke et bedre bud på en statsministerkandidat end Søren Pape Poulsen.

For mens Lars Løkke hele tiden vinder stemmer, så ser det ud til, at Søren Pape og De Konservative slet ikke kan finde fodfæste i valgkampen. De gode meningsmålinger fra sommeren, bliver ringere og ringere, mens Moderaterne er begyndt at finde slutspurten frem.

Den tidligere udenrigsminister, Anders Samuelsen, lufter sine idéer på Twitter, hvor han skriver:

"Næste statsminister-kandidat-debat bør være mellem Mette, Løkke og Ellemann. Det er de reelle kandidater til posten, dén debat vil blive interessant - og den vil sætte ild til valgkampen."

Til det bliver der svaret, at Moderaterne ikke er store nok, men Anders Samuelsen tror på, at Moderaterne godt kan komme op i nærheden af seks til syv procent af vælgerne, og med Lars Løkkes CV, så er han en interessant kandidat.

Hvem ser du helst i en debat?