Socialdemokratiets stylist stod bag Mette Frederiksens bryllupskjole: Ingen vil fortælle hvem der betalte

Generelle nyheder

30/10/2022

Skrevet af Redaktionen

Hvem betalte for Mette Frederiksens brudekjole, da hun blev blev gift sommeren 2020? Det forsøger et gravermedie at få svar på – men lysten til at svare synes til at overskue fra Socialdemokratiet og dets ansatte.

Skandale, pinligt og misbrug af skatteydernes penge.

Det var blot nogle af de udtryk, der specielt af venstrefløjspartier som Socialdemokratiet blev brugt, da historien om Lars Løkke Rasmussens underbukser så dagens lys i 2014. Den omhandlede at den daværende formand for Venstre, havde fået sit parti til at betale for dyrt tøj – inklusiv underbukser.

Men nu er det åbne spørgsmål, om Socialdemokratiet har gjort om ikke lige præcist det samme selv, så i hvert fald næsten dét, som ligner.

For Bjørknæs.dk kan nemlig afsløre, at det var en stylist, der ifølge sin LinkedIn-profil var ansat hos Socialdemokratiet med fokus på Mette Frederiksen, der stod bag statsministerens brudekjole.

Det til brylluppet i 2020, hvor hun blev gift med sin nuværende mand, Bo Tengberg.

Gravermediet har ad flere omgange forsøgt at få både stylisten og Socialdemokratiet i tale om, hvem der betalte for brudekjolen – men ingen af dem er vendt tilbage på henvendelserne.

Dog har stylisten på en iøjnefaldende måde, nu ændret på sin LinkedIn-profil. Det så det nu ikke længere fremgår, at hun ellers ifølge eget udsagn, i flere år havde været ansat som stylist af Socialdemokratiet med Mette Frederiksens udseende som arbejdsopgave.