Så er der fodboldfest - her kan du se Danmarks VM-kampe på storskærm

Generelle nyheder

03/11/22 | 13:13

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Der er gratis adgang!

Det virker helt forkert at skrive i starten af november - men nu er der kun få uger til VM i fodbold starter!

Slutrunden foregår i ørkenstaten Qatar, og det er netop årsagen til, at slutrunden er blevet flyttet fra sit sædvanlige tidspunkt om sommeren.

For temperaturerne i Qatar om sommeren gør det direkte sundhedsskadeligt for spillerne at løbe rundt på grønsværen, og det håber man at kunne forhindre ved at lægge slutrunden i vinterhalvåret i stedet.

Men VM er jo VM, og da der nok ikke er mange danskere, der har mulighed for at rejse ned og heppe på de danske spillere, bliver der nu mulighed for i det mindste at støtte dem side om side med ligesindende.

DR, TV2 og DBU (Dansk Boldspil Union) er nemlig gået sammen om at lave storskærmsarrangementer for fodboldglade danskere, og man får således mulighed for at se Danmarks kampe mod Tunesien, Australien og Frankrig (vores puljemodstanderede) i Aarhus og København.

Det skriver DBU i en pressemeddelelse.

Normalt plejer sådan nogle arrangementer jo at være udendørs, men da temperaturerne ikke ligefrem skriger på udendørs fest, har arrangørerne denne gang valgt at sætte storskærmene op indendørs.

I København bliver det Bella Arena, der danner ramme om fodboldfesterne, og i Aarhus skal man til Ceres Arena.

Fordi arrangementerne foregår indendørs betyder det også, at der er begrænsninger for, hvor mange der kan lukkes ind. Derfor skal man booke sin plads på forhånd.

Vil man se Danmark spille i Bella Arena, kan man booke sin billet fra torsdag d. 10. november kl. 12, mens arrangementet i Aarhus åbner for booking allerede i morgen, fredag d. 4. november - det er gratis at komme ind, uanset om man er i Bella eller Ceres!

Danmark spiller mod Tunesien tirsdag 22. november klokken 14 på DR1, mod Frankrig lørdag 26. november klokken 17 på TV 2 og mod Australien onsdag 30. november klokken 16 på DR1.