Raseri på parkeringsplads: Billetautomater forsvundet på mystisk vis

Generelle nyheder

16/3/23 | 09:57

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Bilister er forvirrede efter en række billetautomater på parkeringspladser "forsvandt" hen over weekenden.

Nyt koncept går galt

Hændelsen skete, da Cornwalls råd begyndte at implementere nye maskiner, som muliggør kortbetalinger ud over de eksisterende kontantbetalinger og betalinger via smartphone-apps.

Flytningen er blevet hårdt kritiseret af et kommunalbestyrelsesmedlem, der hævdede, at han ikke var informeret om installationen af maskinerne.

James Mustoe, Cornwall-rådmand for Mevagissey og St Austell Bay, sagde til CornwallLive, at det var "uacceptabelt", at hverken han eller hans kolleger på forhånd fik noget at vide om maskinerne, der blev fjernet ved både Church Street og River Street parkeringspladser.

Han sagde: "Jeg syntes, det lød mærkeligt, men det blev bekræftet i søndags, at maskinerne er forsvundet."

Han siger, at han i det mindste skulle have fået det at vide, så han kunne have informeret og advaret dem, der bor i området, om at de ikke ville kunne parkere, før maskinerne var installeret.

Han fortsatte: "Den mest effektive måde at gøre dette på ville helt sikkert også have været at installere de nye maskiner på samme tid, som de fjernede de gamle."

"Nu bruger to separate arbejdsstyrker på to forskellige dage for først at fjerne maskinerne for så at installere de nye."

"Jeg ved endnu ikke, hvad undskyldningen er, men hvis de nye maskinerne var forsinkede, skulle de gamle ikke fjernes. Så simpelt der det."

Ældre og syge er berørte af fejlen

Brugere af parkeringspladserne i Mevagissey er frustrerede over udskiftningen, hvor to parkeringspladser er berørt. De er bekymrede for, om de har fået parkeringsbøder som følge af fejlen.

Mens andre, der betaler kontant og ikke har en smartphone, hævdede, at de ikke var i stand til at bruge parkeringspladserne.

De fortæller, at en af parkeringspladserne bruges til at besøge lægeklinikker og af ældre.

En person fortalte Cornwall Live: "Jeg kender flere, der bruger parkeringspladsen til at besøge butikker og læger, og de har ikke smartphones."

En anden bruger fortalte nyhedsmediet, at det var "tydelig diskrimination" af folk uden smartphones.