Quality Street ændrer to ting ved deres chokolade i år

Generelle nyheder

21/11/22 | 18:06

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

En mangel på fabrikken førte til et par hurtige ændringer.

For dem der spiser Quality Street til jul, vil de nok bemærke noget anderledes i deres dåse denne jul. 

Det skriver Mirror

Men der er ingen grund til at gå i panik - alle chokoladerne vil forblive nøjagtig de samme.

Der vil dog være en ændring i folien på to forskellige chokolader, der på grund af mangel på folie bliver pakket anderledes ind. 

Det drejer sig kun om et begrænset parti og det vil gå ud over de to specifikke stykker: 

hasselnød noiisete, bedre kendt som den grønne trekant, der i år vil være pakket ind i en nuance af guld i stedet for grøn.

Den med Orange Crunch, som normalt er pakket i mørk bronzefolie vil i stedet for den sædvanlige orange.

Pakkerne blev produceret på Nestlés Halifax-fabrik, hjemstedet for Quality Street, da det blev klart, at lagrene af grøn og orange folie ikke ville dække et planlagt produktionsforløb. 

Ikke et reklamestunt

Nestle erstatter af og til Quality Street-chokolade med en anden chokolade, når en af dem af en eller anden grund ikke kan fremstilles.

Men ved denne lejlighed mente man, at skiftet af farvet folie var en bedre løsning for at sikre, at så mange mennesker som muligt får det fulde Quality Street-udvalg denne jul.

Quality Streets Senior Brand Manager, Jemma Handley, sagde:

"Jeg lover, at dette ikke er et reklamestunt. Vi havde simpelthen ikke nok af den rigtig farvede folie til at dække produktionen af ​​de to pågældende chokolader, og i stedet for helt at lade dem udgå, besluttede vi at bruge andre farver i en meget begrænset periode."

Bliver et sjældent fund

Det er første gang, at fabrikken er løbet tør for folie, så hvis man får fat på en af de "forkert" farvede chokolader er den nærmest sjældent. 

"Vi er ret sikre på, at det er første gang, det er sket, så enhver, der finder en grøn trekant eller en orange knas i en anden farvet folie, vil have noget af sjældenhed på hænderne. Jeg er glad for at kunne sige, at det er de samme lækre hasselnødde- og appelsinchokolade inde i indpakningen, uanset deres farve."

Produktionen på fabrikken er nu tilbage til normal med Green Triangle og Orange Crunch gendannet til deres traditionelle farve af folie, mens pakker med erstatningsfolieindpakning vil lande på hylderne hos detailhandlere i løbet af de næste par uger.

Der vil ikke være nogen synlig forskel på Quality Street-emballagen, fordi der ikke er nogen ændring på selve slikket.