Privatdetektiv: Her er tegnene på, at din partner er dig utro

Generelle nyheder

24/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Mistænker du, at din partner er utro? Denne "juletjekliste" fra en privatdetektiv giver dig al den insider info, du har brug for, for at finde ud af det

December måned er berygtet, men ikke kun for at bruge mange penge; det er også sæsonen for mange store brud, især den 11. december, eller "den største bruddag på året", som den officielt er kendt som.

En forholdssundhedsrapport fra hellorelish.com i 2020 viste, at 26% af personer i forhold var blevet tvunget til at håndtere utroskab.

Det er grunden til, at Aaron Bond, en erfaren privatdetektiv hos Bond Rees Private Investigations, har delt sin årelange erfaring og ekspertise på området ved at liste de mest almindelige subtile, men alvorlige, adfærdsmæssige træk hos utro partnere, for at hjælpe dig med at afsløre dem denne jul...

Jule-utroskabslisten

Ændret telefonadfærd

Bond fortæller, at ændring af adgangskoder, blandt andet mistænkelig adfærd en partner begynder at vise med deres telefon, er et almindeligt tegn.

Han advarer også om, at hvis din partner: "Begynder at have telefonen med overalt, selv rundt om i huset, eller hvis de bliver defensive, når du spørger om at bruge deres telefon, kan det være et tegn på utroskab. Du bør også se på, hvordan de lægger deres telefon, når den ikke er i brug," råder han: "Hvis de lægger telefonen med skærmen nedad, kan de gemme noget."

Deler mindre

Et andet typisk træk hos utro voksne er en markant ændring i deres sædvanlige adfærd, hvilket resulterer i, at de deler mindre og vælger at tilbringe mindre tid sammen som par: "Hvis du føler, at din partner pludselig begynder at undgå dig, og de ikke længere ønsker at lave ting sammen med dig, eller de holder op med at fortælle dig om deres dag, så er det endnu et rødt flag," advarer han.

Og han tilføjer: "Partnere undgår ofte deres ægtefæller eller fortæller dem mindre om deres dag, fordi utroskab kan være svært. Det er umuligt at huske alle dine løgne, og det er en let måde at blive opdaget på."

Et mindsket eller forøget seksuelt behov

Bond siger, at det er en almindelig misforståelse, at utro personer vil have mindre sex med deres partner, da et øget seksuelt behov kan være en skyldtur i et forsøg på at skjule deres forkerte handlinger: "Du vil også opdage ud af, at din partner begynder at introducere nye ting i dit sexliv, som ikke var der før."

Kilde: TheMirror.