Politiet gjorde gruopvækkende fund: Frygtelig hemmelighed gemt under gulvbrædderne

Generelle nyheder

03/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Maria K.

En frygtelig grim sag har ramt en familie i Arkansas, USA, og det er en af familiens yngste medlemmer, der betalte den højeste pris.

Der findes flere renoveringssager, hvor der er fundet både mærkelige og fine ting under gulvbrædderne i huset. Men fundet under gulvet i dette hus har ingen fortjent at finde. 

En dyster hemmelighed 

I børnefamilier kan bølgerne gå højt, og det kan være en svær opgave at disciplinere sine børn på en ordentlig, men kærlig måde. Ingen af delene gjorde sig gældende for forældrene til en 6-årig dreng ved navn Blu Rolland i USA. 

For her var det en afstraffelse for at drengen bed i sin finger, der endte med at have fatale konsekvenser, og føre til en gruopvækkende opdagelse, men desværre først lang tid efter, at det var for sent. 

En grum mistanke førte til opklaring 

Det var drengens bedstemor, Karen Rolland, der fattede mistanke om, at noget var helt galt hos familien, efter at hun havde talt med sin datter, Ashley Rolland. For ved mødet med datteren så hun omfattende skader i hovedet på familien andet barn, og fik at vide af Ashley, at Blu ikke var i boligen. 

På vej på hospitalet med Blus søster ringede den bekymrede bedstemor til politiet. 

Et lig under gulvbrædderne

Ved ankomst til huset talte politiet med drengens bedstefar, den 62 årige Timmy Childers, der kunne fortælle at datteren havde indrømmet, at den lille dreng var død og befandt sig inde i huset. Her fandt politiet hurtigt frem til nogle gulvbrædder, der for nyligt var slået i og derunder jord, som var blevet rodet i. 

Herunder gemte der sig en uhyggelig hemmelighed. Forsøgt gemt under gulvbrædder, jord og pakket ind i flere plastikposer. En lille dreng, som den efterfølgende undersøgelse kunne fastslå var død cirka 3 måneder forinden.

Druknet i toiletkummen 

Til den grufulde sag kommer endnu en uhyggelig detalje. For det, der blev enden på drengens liv, var ifølge hans mor, at hendes kæreste, Nathan Bridges, havde dræbt hendes søn i et forsøg på at straffe drengens uvane med at bide i sin finger, for her havde havde Bridges druknet drengen ved at putte hans hoved i toiletkummen. 

Både Ashley Rolland og Nathan Bridges står nu overfor en række anklage om flere grove forbrydelse og afventer en domsafsigelse i midten af januar for deres forbrydelser.